Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta motorowerowa

konan1440

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam problem otóż teraz juz nie mozna wyrabiać karty motorowerowej w szkole wyłącznie tam gdzie zdaje sie prawko i to kosztuje od 700zl do -900zl

Jak podrobic karte motorowerową mam inna brata i moge ja wykorzystać tylko jest za duzo do zmieniania.

I czy na policji dam rade wyrobic ja tez?

Opublikowano

Jak nie jesteś pełnoletni to za podrobienie karty wlepią ci pewnie grzywne nie mniejszą niż 1000zł to nie wiem czy się opłaca.

Opublikowano

Nie podrabiaj i nawet o tym nie myśl. Dostaniesz większą karę niż za prawo jazdy, a dwa możesz dostać nawet zakaz wyrabiania prawa jazdy na kilka lat. Poczekaj do 18 wtedy nie będziesz musiał wyrabiać karty i będziesz na dowód jeździł.

Opublikowano

Motorowerowa już nie istnieje, jest am . Jak masz 14 i złapią Cię na motorowerowej podrobionej to chyba sie domyślą, że jak w styczniu 2013 usuneli motorową miałeś prawie 13 lat, więc nie mogłeś zrobić karty ;) Jeździj bez albo sobie kup 125/50 i zrób am, wdłg. mnie lepszy biznes. 

21515.jpg

Opublikowano

Bez sensu jest podrabianie karty motorowerowej gdyż przy każdej kontroli drogowej Twoje dane są sprawdzane w bazie danych policji więc jeśli nie znajdą informacji iż posiadasz uprawnienia to krótko mówiąc będziesz w du... :) 

213k6ed.jpg

Opublikowano

Korzystając z okazji dołączę się z pytaniem. Jeżeli mam kartę motorowerową i zrobiłem ją w 2011 roku, to mogę na nią legalnie jeździć, czy muszę wymienić na AM?

Opublikowano

Ey a tak korzystając z tematu.

Jeśli jestem starszym rocznikiem i dalej wyrabiałem karte motorowerową.

To mogę legalnie jedźcić na tym bądź co bądź przestarzałym dokumencie ? 

Nie mogę jeszcze jeździć na dowód bo mi go nie wyrobili xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...