Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy battlechest !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadacze Diablo 3 Reaper of Souls powinni otrzymać darmowy kod na Battlechest ! Sprawdzcie swoje skrzynki mailowe .

A w tym battlechest jakie są dodatki?

Opublikowano

Posiadacze Diablo 3 Reaper of Souls powinni otrzymać darmowy kod na Battlechest ! Sprawdzcie swoje skrzynki mailowe .

Farciarze... ja chcę woda za free -,-

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Tylko patrzeć aż ludzie zaczną sprzedawać :P Jak ktoś ma godne uwagi konto na allegro to mogę pomyśleć od odkupieniu takiego kodu.

Ale blizzard raczej nie daje kluczy :) Przypisuje po prostu do konta :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Ale blizzard raczej nie daje kluczy :) Przypisuje po prostu do konta :)

No w sumie jakby rozdawali klucze to bardzo głupio by zrobili.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Nieprawda. Napisz do supportu lub sprawdź w spamie.

Tak jak wcześniej już ktoś napisał raczej kluczy rozdawać nie będą bo to byłaby głupota... przypiszą do konta i tyle.

Opublikowano

Tak jak wcześniej już ktoś napisał raczej kluczy rozdawać nie będą bo to byłaby głupota... przypiszą do konta i tyle.

A co to ma do rzeczy?  :huh: Kolega piszę, że (najprawdopodobniej)nie dali tej promocji w Polsce. Wyprowadziłem go z błędu. A jeżeli posiadał rosa i nie dostał, to musi się zgłosić do supportu, by przypisali mu do konta.

Opublikowano

A co to ma do rzeczy?  :huh: Kolega piszę, że (najprawdopodobniej)nie dali tej promocji w Polsce. Wyprowadziłem go z błędu. A jeżeli posiadał rosa i nie dostał, to musi się zgłosić do supportu, by przypisali mu do konta.

Jak nie dali promocji w Polsce i na 99% nie rozdaja kluczy to czego ma w spamie szukac?

Opublikowano

Jak nie dali promocji w Polsce i na 99% nie rozdaja kluczy to czego ma w spamie szukac?

(fragment) Potwierdzenia : 2bc3f2ef9f84a073gen.png

Ja po mojej wiadomości musiałem poczekać 1 dzień. 

Opublikowano

(fragment) Potwierdzenia : 46141141018379669662.png

Ja po mojej wiadomości musiałem poczekać 1 dzień. 

No to jak Ty dostales i masz konto na polske to niech kolega pisze do supportu.