Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMT2 - jakie działające cheaty?

Krzysiolek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Możecie tutaj wypisać wszystkie działające cheaty na serwerze CradosMt2? Już parę próbowałem, ale albo postać jest niewidoczna albo wgl się nic nie włącza...

Tak w ogóle to można na ten serwer KamerModa użyć? Możecie mi go dodać na listę serwerów do niego?

Błagam o pomoc :P

Opublikowano

@Niezadbany masz może link do kamer moda dla Cradosa?

KamerMod nie dziala na tym serwerze, nie ma sposobu na wyciagniecie potrzebnej zawartosci.

Dzięki, a nie ma DMG albo MultiHacka?

I dołączam się do pytania Nolesty

1. Nie ma

2. Nie ma

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Ja potrafię odpalić multihacka by francoiz 1.5.1 jest tam teleport expbot fishbot i coś tam jeszcze. Możecie sobie poszukać na youtube tego hacka a jak ktoś chcę to pisać pw wyślę gotowe pliki

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Ja potrafię odpalić multihacka by francoiz 1.5.1 jest tam teleport expbot fishbot i coś tam jeszcze. Możecie sobie poszukać na youtube tego hacka a jak ktoś chcę to pisać pw wyślę gotowe pliki

Jeżeli mógłbyś, wyślij mi  :)

Jak ktoś by jeszcze odkrył, że jakiś cheat działa na tym serwerze, niech napisze  :huh:

Błagam o pomoc :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...