Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

syndra czy velkoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co lepsze jest? slyszalem ze syndra ladny rozpier*ol robi ale velkozem tez ladne combo mozna zrobic.

i czy obydwa skrypty aktualnie dzialaja?

Age is just a number :)

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci Syndre. Miazga na midzie... Te zasięgi oraz dmg sprawiają że cieżko jest przegrać linie.

Do Vel Koza nie jestem zbytnio przekonany... wolę go na supporcie. ;>

Opublikowano

Moze wejdz na customa i sprawdz? Czego oczekujesz od ludzi, ze beda to sprawdzac dla CB?

gdybym miał te postacie to bym nie pisal tematu.

Ja osobiście polecam Ci Syndre. Miazga na midzie... Te zasięgi oraz dmg sprawiają że cieżko jest przegrać linie.

Do Vel Koza nie jestem zbytnio przekonany... wolę go na supporcie. ;>

ok kupie sobie syndre :D

Opublikowano

A ja polecam Vel'Koza , miazga na midzie , ma większy range na poke/większy ogólny dmg podczas poke'u .
Gdy złapiesz 2 kile na midzie, jesteś nie do zatrzymania, poteżny snowball.

Relacja z Diamentu 3.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

A ja polecam Vel'Koza , miazga na midzie , ma większy range na poke/większy ogólny dmg podczas poke'u .

Gdy złapiesz 2 kile na midzie, jesteś nie do zatrzymania, poteżny snowball.

Relacja z Diamentu 3.

kupilem syndre i tez niszczy ladnie :D

Opublikowano

Syndra o wiele lepsza, ale i tak wybralabym Xeratha :D

a xeratha dlaczego? moim zdaniem on nie jest az taki dobry. z l# lepszy? :D

Opublikowano

a xeratha dlaczego? moim zdaniem on nie jest az taki dobry. z l# lepszy? :D

Na soloq jest dobry bo na 2 spelle bierzesz cała fale ( w late z Q only ) , ma spory zasięg i dzięki wcześniej wspomnianemu wave clearowi potrafi przeciągnąć grę do late game'u ( nawet jak masz c*****y team ) gdzie zabijasz adc na ulta i z Q,W bierzesz po 1k dmg. Nawet bez l# nim zaorasz ( chyba że masz paraliż rąk ) a bot za ciebie trafi wszystko więc możesz sobie wyobrazić co on robi jak masz 3 sekundy cdr na Q :)

Opublikowano

Na soloq jest dobry bo na 2 spelle bierzesz cała fale ( w late z Q only ) , ma spory zasięg i dzięki wcześniej wspomnianemu wave clearowi potrafi przeciągnąć grę do late game'u ( nawet jak masz c*****y team ) gdzie zabijasz adc na ulta i z Q,W bierzesz po 1k dmg. Nawet bez l# nim zaorasz ( chyba że masz paraliż rąk ) a bot za ciebie trafi wszystko więc możesz sobie wyobrazić co on robi jak masz 3 sekundy cdr na Q :)

hmm przemysle tez xeratha ;) a slyszalem ze  q  aktualnie nie castuje?

Opublikowano

hmm przemysle tez xeratha ;) a slyszalem ze  q  aktualnie nie castuje?

Castuje, ale za szybko puszcza. Ja zawsze wciskam Q i spacje wtedy sam trafia na max range'u.

jp8p35.png
Opublikowano

Castuje, ale za szybko puszcza. Ja zawsze wciskam Q i spacje wtedy sam trafia na max range'u.

ogarne jednak tego xeratha :D zaraz sb kupie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...