Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj idę do fryzjera i chciałbym mu wytłumaczyć, że chcę mieć takie włosy jak ten ziomek na zdjęciu

285191409310039276705.jpeg

Ogólnie wiem, że jest to tył i boki krótkie góra dłuższa, ale ile centrymetrów (na oko) mają jego włosy ? i na co je stawia, bo ja mam pastę do włosów got2be i nie wiem czy uda mi się osiągnąc taki efekty jak ten ziom, ale zobaczymy

Opublikowano

Ja w takich sytuacjach po prostu zrzucałam foto na telefon albo drukowałam i pokazywałam fryzjerowi. Tak jest chyba najłatwiej.

#don't care

Opublikowano

Proponuje wydrukować tak jak piszę Naiko i zanieść fryzjerowi. Możesz się pomylić przy tłumaczeniu i potem będziesz żałował.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngityle

Śmieszy mnie to ze teraz wszystko uznawane jest za pedalstwo. Ludzie chyba zapomnieli jakie znaczenie ma to slowo

Co do fryza mysle ze ma gdziss 6-7cm ciezko stwierdzic. Pokaz fryzjerowi zdj i po klopocie

Opublikowano

Taki efekt to nie tyle fryzjer, tylko guma do włosów(kiedyś w sklepach była stosunkowo dobra za 6pln, Joanna chyba xD) i tarcie dłonią po głowie na różne kierunki, yo.

Opublikowano

@Naiko

Ja w takich sytuacjach po prostu zrzucałam foto na telefon albo drukowałam i pokazywałam fryzjerowi. Tak jest chyba najłatwiej.

A ja KOLEŻANKO, GLOBAL MODERATORKĄ najdroższa chodzę już do fryzjera w mojej klatce obok, w 2giej klatce w tym samym bloku (gdzie ja mieszkam) i mówię ''takiej sympatyczniej'' pani, żeby obętnęła, tak jak ostatnio - a ona wie o co mi chodzi, o jaką fryzurę, bo już chodzę do fryzjera kiedy on powstał - 4 lata już chodzę, 4rty rok będzie w 2015tym roku.

@topic

@Sogoane

285191409310039276705.jpeg

Pokaż te zdjęcie co tutaj zrobiłeś TEMU fryzjerowi i Ci zrobi tak jak na tym zdjęciu. Ale fryzjer naprawdę musi się postarać, żeby Ci zrobić to samo co na tym zdjęciu, to będzie skomplikowana sprawa...

A jeśli dany fryzjer jest zaawansowanym fryzjerem, to na pewno mu się to uda zrobić TĄ SPRAWĘ.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...