Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

つ ◕_◕ ༽つ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nerfy nerfami, ale musisz określi do jakiej roli. Z kolei towarzyszy, jak już wspomniany mimik, ze eventów. - Ten dot. zimy w nwo. Dodatkowo specjalne promocje na innych stronach, gdzie możesz zdobyć klucz, giveaway. Ewentualnie sklep ZEN.

Opublikowano

Znaczy chciałbym grać czymś co jest wytrzymałe ale i zadaje dmg, poza tym musi być to klasa użyteczna i potrzebna na instancje.

Czymś takim jest gwf. Ale zanim zaczniesz grać, to przeczytaj o jego zmianach w M4 i podejmij decyzje. - Przeczytać w temacie Patch notes na forum.

Opublikowano

Najbardziej pod to co piszesz pasuje GWF, ale jak tu wyżej kolega wspomniał dostał potężnego nerfa. Najbardziej OP jest CW i SW (czarnoksiężnik plagi). Hunter tez niczego sobie pod PvE w tym module i po odzyskaniu części mocy straconej w module 3. wykręca porządny dps.

Opublikowano

O GWF czytałem  i o CW i to chyba sobie nim zagram. Hunterem też grałem i ta długo ładująca strzała walnie nieźle jednak według mnie trochę ssie na pvp bo zanim to sie załaduje to CW cie dopadnie swoim CC. A co do CW to jakie rasy mają nim dobry end game oprócz diabłów?

Opublikowano

Tr też dostał zmianę, ale chyba na jedną umiejętność. Polecam dokładniej się przyjrzeć we wspomnianej już liście. Ja na tę chwilę nie mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...