Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żółw

LastTop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy żółwia ( chodzi mi o tego co mozna na nim jezdzic ) można zdobyc tylko na hard modzie czy bez hard modu też , i w jaki sposób to zrobić 

Opublikowano
 Turtle Mount jest żółwiem morskim. Aby na nim jeździć musimy użyć 790221408880438975685.png Hardy Saddle. Jest to skorupa żółwia z siodłem. Aby ją uzyskać musimy wyłowić 471581408880438975685.png Golden Crate. Istnieje 10% szansy by Hardy Saddle znajdował się w środku. 

Fragment tego co ukarze się już niebawem w Terraria News. Dzięki @MrSnake dowiecie się jakie zwierzęta można jeszcze ujeżdżać :)

Opublikowano

zółw jest chyba najbardziej beznadziejnym z "wierzchowców" dostępnych w terrari...

no... ale to przynajmniej moje zdanie xD 

żółw jako żółw jeszcze ok... ale jako wierzchowiec... nieeeeeee

Opublikowano

ok dziekuje za pomoc , ja osobiscie myślałem ze już został wprowadzony do terrari :P

a posiada ktos liste wszystkich "wierzchowców " terrari ?

Opublikowano

@up

W sekrecie ci powiem , że za 1-2 dni w terraria news ukaże się wiki mobów do ujeżdżania :)

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz mieć Hardy Saddle. Możesz zdobyć ten item ze złotej skrzynki którą możesz wyłowić na oceanie/we własnym łowisku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...