Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabiłem Diablo-Co dalej?

szczur236

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Własnie zabiłem Diablo barbarzyńcom. Myślałem że będę mógł rozwinąć fabuły szelmy i templariusza, ale nie. Po animacji przeniosło mnie do głównego menu i dodało do aktu pierwszego.

Pomóżcie proszę, co mam teraz robić?  

Opublikowano

niestety musisz kupic dodatek radze ci poczekac az cena spadnie znacznie i  kup sobie :P  a narazie wbijaj paragony :P  polecam ci czarownice bo super build mozna zmixowac a barba jest po tych paczach slaby jak woda ;x

Opublikowano

Na razie kupię sobie Diablo II z dodatkiem, i poczekam aż dodatek do DIII stanieje.

Chciałem kupić Diablo I, ale nigdzie nie mogę znaleźć :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma co czekać aż ROS potanieje, pragnę przypomnieć że Diablo 2 które wyszło bodajże w 99 potaniało do 30zł dopiero jakiś rok-dwa lata temu, wcześniej trzymało się ceny najpierw 100zł poźniej 80 a na końcu ekstra klasyka czy tam ekstra seria za 50zł. ROS jeżeli potanieje to tak jak wyżej napisano dopiero za ładnych pare lat. A jeżeli tak jak ja jesteś fanem Blizzarda i Diablo to polecam poprosić mamę o pieniążki tudzież ruszyć dupcie do roboty i kupić dodatek bo naprawdę warto. zwłaszcza że gra zaczyna się dopiero na T6 Riftach tudzież w sezonie :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...