Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania o wowa (chce kupić)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić wowa i dlatego mam pytania ! 

1 Czy jak kupuje się wowa w sklepie (czyi wersje w pudełku i w sklepie np media e...) to czy tam jest gra ? (czy jej nie trzeba pobierać oczywiście wiem że jakiś aktualizacje trzeba będzie pobrać :()

2 Z tego co się załapałem trzeba płacić abonament pytanie: czy się  go da zapłacić metodo paysefecard czy też da rade kod kupić w jakimś sklepie ? 

3 Ile ciągnie wow neta ponieważ mam internet 15g LTE oraz nocny pakiet 50g tak około 5 godz grania w niego ? 

4 Dodatkowe pytanie co ile są aktualizacje wowa oraz ile one ważą ! I czy to prawda ze wow waży około 50g ? 

ZA KAŻDĄ DOBRĄ ODPOWIEDZ NAGRADZAM LIKE ! (JEŚLI KTOŚ ODPOWIE NA 2 NP TO 2 LIKE DAM POD INNYM JEGO POSTEM/TEMATEM ! 

Opublikowano

1: Fakt faktem masz tam płyty, ale musisz też pobierać, ale to tylko patche jak mniemam.

2: Nie da się PSC.

3: Nie dużo raczej, ale zależy to gdzie jesteś itp.

4: Tak to prawda waży już tyle.

Opublikowano (edytowane)

1: Fakt faktem masz tam płyty, ale musisz też pobierać, ale to tylko patche jak mniemam.

2: Nie da się PSC.

3: Nie dużo raczej, ale zależy to gdzie jesteś itp.

4: Tak to prawda waży już tyle.

Ale nie wszystko mi napisałeś co ile są patchy oraz ile one ważą i takie dodatkowe a jakimi metodami da sie opłacać ?

Oraz czy da sie te klucze kupić w jakimś sklepie ? 

Edytowane przez mc1092
Opublikowano

Pre-Paida kupisz choćby na keye lub Inexus.

Nie jestem w stanie ci powiedzieć ile patch ważny, bo od Cataclysmu pobiera teraz launcherem, a co ile są to zależy od Blizzarda ile zrobią.

Opublikowano

A powiedz 

Pre-Paida kupisz choćby na keye lub Inexus.

Nie jestem w stanie ci powiedzieć ile patch ważny, bo od Cataclysmu pobiera teraz launcherem, a co ile są to zależy od Blizzarda ile zrobią.

Sorki że tak cię pytam a jaki masz net i ile ci się sciąga patch ? 

Opublikowano

Nie chce nic mówić , ale wystarczy że ściągniesz początkowego patcha ( od ile dobrze pamiętam ok. 1gb ) i potem możesz już grać . Reszta ściągnie Ci sie podczas gry .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Nie chce nic mówić , ale wystarczy że ściągniesz początkowego patcha ( od ile dobrze pamiętam ok. 1gb ) i potem możesz już grać . Reszta ściągnie Ci sie podczas gry .

Czyli ile sciągnie sie w czasie gry ? 

Opublikowano (edytowane)

Skad my mamy to wiedzieć? Każdy ma innego neta.

PS nie wiem gdzie ten kolega z morganą na avku zyje, pewnie nawet nie gra na globalu, ale moj klient wazy 24,8 gb ;)

PS2 moge ci podeslac reflinka to mi troche pomozesz i takze zupgraduejsz swoje konto do battle chesta za 4 euro :)

Edytowane przez kajsksas
Opublikowano

Czyli ile sciągnie sie w czasie gry ? 

Większość gry jest na płycie także spoko, kup tego najnowszego battlechesta i będziesz miał spokój... Zainstalujesz wszystko z płyty i możesz już grać bo reszta patchy pobierze się podczas gry. Napisz może jakiego masz neta bo mi np. na 12 mb/s pobrało się w miarę ok.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Ale też można kupić Prepaid na stronce kinguin za PaySafeCard jeśli ktoś nie wie ;3

Najtaniej jest chyba na keye - podobno dobra strona, zresztą np. w empiku 10 drożej więc nie widzę sensu kupowania przez internet, zresztą kto co woli.

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

@Mr.Cukier bo lepiej zawalać sobie półki bezużytecznymi pudełkami z prepaidem, które nawet nie wyglądają ładnie.

Poza tym kupować o 10 zł drożej to jest różnica - po 9 miesiącach masz kolejnego prepaida jakby nie patrzeć.

Opublikowano

@Mr.Cukier bo lepiej zawalać sobie półki bezużytecznymi pudełkami z prepaidem, które nawet nie wyglądają ładnie.

Poza tym kupować o 10 zł drożej to jest różnica - po 9 miesiącach masz kolejnego prepaida jakby nie patrzeć.

Ja tam mam dużo miejsca w szafie, mi bez różnicy :D 

Opublikowano

Potem jak sprzedajesz postać podbijasz cenę bo masz pudełka :] 

224641409487434392920.jpg

Morzna? Morzna!

Sprzedawanie swojego konta do wowa na allegro to grzech : <