Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walka pomiędzy graczami

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego gracze którzy grają na czysto bez żadnych programów są nastawieni tak wrogo na graczy którzy sobie ułatwiają życie ? 

Opublikowano

Jeżeli ułatwianiem życia nazywasz graniem na bolu innym ścierwie , to uwierz mi to jest uzasadnione , bo koles rozwala rozgrywki a jest totalnym zerem , jezeli sam na tym cisniesz to sie potnij rozgotowanym makaronem

Opublikowano

Riot stworzył Lola po to żeby się czerpało przyjemność i satysfakcje z grania w niego, a graniem z Bolem po prostu psujesz sobie całą zabawę, oraz sens grania w te grę :)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Co to jest za frajda, jak klikasz spacje i pentakill? Są wrogo nastawieni i słusznie, nikt nie chce grać z Bolowcami. ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Trzeba byc ladnym kretynem zeby grajac w gre typu lol uzywac cheatow.

I nie dziw sie ze takie osoby są wyzywane, gdyz oni psuję gre graczom co graja uczciwie.

Opublikowano

Ludzie którzy grają bez wspomagaczy plują jadem, ponieważ gracze (np na BOLU) psują innym rozgrywkę (szczególnie ennemy).

Trzeba być wielkim no skillem i egoistom żeby wybijać się na tym gównie.

nie pozdrawiam

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No chyba bardziej psują grę gracze wyboostowani i dlatego dużo osób używa cheatów jak siedzi cały czas w tej samej dywizji

Opublikowano

Co innego używać jakiś botów do gier które ułatwiają życie w np. metin2, tibia nie tracąc setek godzin żeby coś osiągnąć, a co innego granie na bolu w lola. Jedyne co musisz robić to musisz biegać po mapie, trochę myśleć i kliknąć spację żeby zabić enemy.

Opublikowano

No chyba bardziej psują grę gracze wyboostowani i dlatego dużo osób używa cheatów jak siedzi cały czas w tej samej dywizji

Skoro ktos siedzi caly czas w tej samej dywizji to znaczy ze caly czas gra na tym samym poziomie.

Bo nie ma czegos takiego jak ''nie moge wejsc wyzej bo mam noob team''

Opublikowano

Skoro ktos siedzi caly czas w tej samej dywizji to znaczy ze caly czas gra na tym samym poziomie.

Bo nie ma czegos takiego jak ''nie moge wejsc wyzej bo mam noob team''

Dokładnie tak, od zeszłego sezonu siedzę w Srebrze, jedyne co zmieniłem to podskoczyłem z dywizją o jedno oczko w górę :D.

Do autora tematu: nie sprecyzowałeś o jakie programy Ci chodzi, jeśli chodzi o licznik to już nie jest potrzebny :), a jeśli chodzi o skrypty to uwierz mi że to jest zabronione, ale jak najbardziej nie widzę problemu jeśli chcesz się tutaj rozpisywać na ten temat.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...