Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down]Mpcclient Beta1

TornadoKoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Pamietacie Temat O Nowym Cliencie??

Dzisiaj Udostepniam Wam Wersje Beta MpcClient'a

Download:

http://www.megaupload.com/?d=45XBWCKH

Co W Cliencie ?

Widzieliscie Na Filmikach!

Pozdro!

P.S : Wesolych Swiat Wielkiej Nocy!

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

Ja Pierdole Zawiesil Sie Komp Przy 90% Pobierania Kurwa Mac Tak Bylbym Pierwszy Ktory Pobral !!!!!!111

WTF?!?! PLIKI JEST "Chwilowo" NIEDOSTEPNY ?!?! Kurwa Dawaj Nowy Upload Bo Sie Zabije I Bedziesz Mi Placil Ubezpieczenie

Pieknie Teraz Musze Czekac 24H ...

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Ja Pierdole Zawiesil Sie Komp Przy 90% Pobierania Kurwa Mac Tak Bylbym Pierwszy Ktory Pobral !!!!!!111

WTF?!?! PLIKI JEST "Chwilowo" NIEDOSTEPNY ?!?! Kurwa Dawaj Nowy Upload Bo Sie Zabije I Bedziesz Mi Placil Ubezpieczenie

Pieknie Teraz Musze Czekac 24H ...

20 minut temu juz pobralem i zrobilem game play , juz sie "robi" w sv niedlugo na yt bedzie

GunzAlex.png
Opublikowano

Client to jeden wielki shit, wszystko zaczerpnięte z innych. Nie polecam.

no troszke jest w tym shitu ;/ ale to beta , moim zdaniem jeszcze wiele sie zmieni

GunzAlex.png
Opublikowano

Ehhh no niestety ja to mam wszystko na moim metku z przed dwóch lat :/ Niestety...nie pobiore bo nie widze w tym nic niezwykłego oprócz trzystronnego "jebnięcia" xD

34395.pngsraczuser.gif

googleuser.png34115.jpg

33983.png34382.png

32409.png31453.png

31590.png33929.png

34240.gif34247.png

Opublikowano

Co to za ''gówno'' Prawie nic nie zmienione , skilie prawie takie same ;/ Sam bym w tym czasie zrobił lepsze ;D (tylko nie mam czasu)

P.s Przepraszam za określenie ''gówno''

Zbieram +.

Opublikowano

Żadne zmiany, które by się PRZYDAŁY. Gdzie się da wsadzony napis MPCClient, swoją drogą, ten klient moim zdaniem OŚMIESZA MPC Forum. Kompletnie niedopracowany. Nie mówię, że sam mam lepszego klienta. U siebie zmieniałem to, co jest potrzebne - wartości i połyski broni, zmienione serverinfo. Tyle co nic, ale i tak mi się bardziej przyda niż ten klient, który ma tylko pozmieniane obrazki w tle, tekstury i ikony, nazwy (nie patrzyłem, czy nazwy, oglądałem z forum, nie w oddzielnym oknie) skilli. Wygląd to nie wszystko.

Opublikowano

Mi się nie podoba.. Zamiast dodawać to, czego w normalnym cliencie nie ma (np. tekstury pierwszorzędnych, nowe dzwony (których jest dość sporo), nowe itemy, bronie, zbroje, ikonki niektórych przedmiotów, nazwy itemów) autor za bardzo skupił się na edycji tego, co było już dobre. Ekran logowania no comment wybór postaci już lepszy ale mało przejrzysty... Dodawaj nowe rzeczy, edytuj skille wszystkich postaci (to sie czaczyna robic nudne, jak edytujecie tylko woji) zmień kolory ikonek skilli i wyjdzie na 0. W tedy zostanie ci tylko dodać kilka itemów, funkcji, może nawet coś naprawić i client będzie spox.

Opublikowano

Pieknie Napisany Skrypt Ktory:

- Zawala Kompa

- Zaraza All Pliki *.exe

- Wylacza Antywirusa

- Wylacza Menedzera Zadan

- Wylacza Edycje Rejestru

- Wylacza Przywracanie Systemu.

Nie Wiem Czy To To, Ale Po Wlaczeniu Wlasnie To Co Opisalem Mi Sie Stalo ...

Pewnie Zalapalem To Gdzie Indziej Ale Radze Dobrze Przeskanowac Jakby Co.

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...