Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glicz czy Hack?

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież autor tego filmu to znany troll, gdyby serio był taki bug widziałby to na powtórce, a tak czarno na białym oszukuje ludzi mówiąc, że nie widział tego rudego... Beka z typa i tyle.

Z resztą:

Zobacz jego staty: http://www.noobmeter.com/player/eu/gregorius74/501238249/ 

Zobacz ile miał fps. Nie mógł się zdecydować co zrobić, czy uciekać wielkim kv-1, czy strzelać się z rudym.

Edit:

To członek klanu dpol, czego się po takich spodziewasz?

Opublikowano

Przecież autor tego filmu to znany troll, gdyby serio był taki bug widziałby to na powtórce, a tak czarno na białym oszukuje ludzi mówiąc, że nie widział tego rudego... Beka z typa i tyle.

Z resztą:

Zobacz jego staty: http://www.noobmeter.com/player/eu/gregorius74/501238249/ 

Zobacz ile miał fps. Nie mógł się zdecydować, czy strzelać w hetzera, czy w rudego i tyle.

Od kiedy kanał maszyny pancerne to troll? :O 

Opublikowano

Idiotyzm, nie widział Rudego bo tamten był za górką a pojawił się gdy on KV-1ką oddał strzał do Hetzera(patrz na minimapę) i tyle.

Opublikowano

Idiotyzm, nie widział Rudego bo tamten był za górką a pojawił się gdy on KV-1ką oddał strzał do Hetzera(patrz na minimapę) i tyle.

Autor filmu próbuje wmówić, że go w ogóle nie widział, a gdyby takie coś było, powtórka by to uchwyciła (tak jak w przypadku starych ruszających się wraków, czy znikających na sekundę czołgów).

Ziolo jest ofiarą tego oszusta.

Opublikowano

Aha, to jeszcze lepiej. Czyli po prostu "nie widziauem cie! cheater! reported moron" tylko w formie filmiku na YT.

W którymś RNG 666 widziałem coś takiego, że jeden gracz widział jakiegoś ISU a drugi nie, ale tego czy to nie jest fake to nie wiem.

Opublikowano

Od kiedy kanał maszyny pancerne to troll? :O

Nie oglądaj tego typa, znam go wystarczająco długo i jest po prostu $%^&*^.

Dodatkowo w klanie DPOL co wyjaśnia wszystko.

Nie ma do tej gry haxów.

Opublikowano

Nie oglądaj tego typa, znam go wystarczająco długo i jest po prostu $%^&*^.

Dodatkowo w klanie DPOL co wyjaśnia wszystko.

Nie ma do tej gry haxów.

Właśnie wiem Juri mi mówił, Albert - mistrz T18 i kawał dobrej kamery :DD (pozdro dla kumatych ;)

Opublikowano

Właśnie wiem Juri mi mówił, Albert - mistrz T18 i kawał dobrej kamery :DD (pozdro dla kumatych ;)

Kawał dobrej kamery jest u nas - w T-S-A ;p

Opublikowano

Kawał dobrej kamery jest u nas - w T-S-A ;p

Chłopak się zmienił i nie warto się śmiać z jego wyglądu z 2k11. ;)

Przed chwilą wyczaiłem takiego ziomka. xD

http://scr.hu/2gf5/2unil

Koniec offtopu.

Mimo wszystko ten facet ma ciągle coś do tej gry, ale będąc z nim na jednym ts'ie opcja mute zawsze pomagała. :)

Opublikowano

MaszynyPancerne to troll. Kiedyś grał w WoTa a teraz się z niego śmieje i gra w WT (ojeju bo nie wie że czołgma swoje strefy kolicyjne i się dinga grając E100 w AMXa 13 90 ;-;) A dokładniej to amxy mają miejsce gdzie wchodzi bez obrażeń modułów i uszkodzeń... Jest to pokazanew jednym odcinku szkoły czołgisty hallacka chyba z amunicją ;-;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...