Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo tak jest. Nie będzie gra wiecznie ramu trzymała.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wiecznie? Aha czyli granie może 20sec lub czasami nawet włączyć się nie chce to dużo ? Posty nabijasz czy co? Gra naval front działa mi cały czas nawet mam lagi jak jest np 5 v 5 bo to dużo efektów ale gra nigdy mi się nie wyłączyła i druga gra soulcraft przy włączeniu już aż 5 misji(tzn 5 misja nie działa już) mi się samo wyłącza... Bosh

Opublikowano

Wiecznie? Aha czyli granie może 20sec lub czasami nawet włączyć się nie chce to dużo ? Posty nabijasz czy co? Gra naval front działa mi cały czas nawet mam lagi jak jest np 5 v 5 bo to dużo efektów ale gra nigdy mi się nie wyłączyła i druga gra soulcraft przy włączeniu już aż 5 misji(tzn 5 misja nie działa już) mi się samo wyłącza... Bosh

Nie nabijam postów... Aby to zrozumieć musisz poznać samego Androida - system sam zwalnia procesy, gdy zajmują za dużo pamięci i są nie używane. Dlatego gry są po pewnym czasie zamykane. Dlaczego gry się zamykają? Nie wiem. Może być dużo powodów - może sama gra powoduje problem, może występuje problem ze zgodnością, a może inna aplikacja jej przeszkadza.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Jak chcesz ją utrzymać dłużej to wychodź środkowym przyciskiem a nie bocznymi (tłumaczenie dla newbie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...