Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 a gracze?

Kusiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Zamierzam kupic Battlefield 4 tak zeby popykac na nudne wieczory, osobiscie posiadam BF3 i przegralem w niego kilkadzisiat godzin.

Wraz z zakupem mam pare pytanek :

1. Ile jest srednio osob na serwerach? bo z tego co patrzylem na battlelogu to moze na 4 serwerach jest stopniowo 64-40-30-24 gracze, reszta pustki

2. Zamierzam kupic osobną wersję BF4 , to znaczy czysta bez dodatkow - warto? dodatki cos daja oprocz map dodatkowych?

3. Ile srednio stoi klucz do origin na allegro do bf4? widzialem ze 50zł ale nie wiem czy to nie przekręt, ktos ma polecic jakąś prawilną aukcję z kluczami?

4. W BF3 zawsze snajpiłem i takze zamierzam to robic w BF4, jak tam sie ma snajper od poczatku gry? daje rade?

z gory dzieki, pozdrowki.

Opublikowano

1. Dużo.
2. Czysta, w dlc są nowe bronie i wyposażenie. 

3. Lepiej kupić normalnie. 

4. Da radę, ale musisz odblokować ulepszenia. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

1. Bardzo dużo

2. Warto dokupić premium, bo niektóre bronie, które są w bf3 w podstawce nie ma w zwykłym bf4

3 w saturnie bf4 kosztuje jakieś 60 - 70 zł

4. Ciężko sie gra snajperem jak jesteś blisko przeciwników, szybko giniesz. Trzeba grac z daleka

Opublikowano

Mhm , dzieki za odpowiedzi Panowie.

Skorzystam jeszcze z okazji i zapytam odnośnie dodatku, jest mozliwosc dokupienia dodatku, który odblokowywuje wszystkie sniperki? czy poprostu musze kupic caly komplet premium aby miec dostep do dodatkowych snajper?

Opublikowano

Snajperki z dlc odblokowujesz takie jakie są w danym dlc.   Snajperki z podstawy możesz sam odblokować albo jeśli jest taka możliwość na Orign kupić wyposażenie za realne pieniądze. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie to to wiem, w BF3 przegrałem dosyc dlugo ale mi dokladnie chodzi o to jak sie nazywa ten dodatek do BF4 co pozwala odblokowac WSZYSTKIE! snipeerki :)

Dokladnie mi tu chodzi o M82, ale inne tez przypadly mi do gustu.

Opublikowano

a to to co to jest :)https://www.youtube.com/watch?v=FOKcDbfTuJA

a tutaj pakiet zwiadowcy, ktory odblokowywuje WSZYSTKIE snajperki https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-recon-shortcut-kit#details

wiec kolego jestes w bledzie :P

1.Snajperki te, to są snajperki specjalne, położone w odpowiednich pktach, są one op bo zabijają na 1 strzała, ale mają mało amunicji i nie można ich modyfikować.

2. Pakiet zwiadowcy nie odblokowuje wszystkich snajperek tylko te które możesz odblokować czyli jeśli nie kupisz dlc odblokuje ci tylko snajperki z podstawki

final.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...