Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie, mam dla was wielką prośbę a mianowicie, prosiłbym o wytłumaczenie mi jakie korzyści są z zakupienia bola(ponieważ zamierzam zainwestować 10$), chciałbym jakiś poradnik oraz prosiłbym o skrypy( bezpłatne).

Z góry dziękuje i pozdrawiam YoloQ.

Opublikowano

hmm, masz dostep do pakietów- Szybsze castowanie spelli, exploty, skrypty only vip(np. Evade), skrypty typu mehaio xerath,ori,blitz, EzEvade/Evadeee

edit. Zapomniałem dodać że masz też skin hacka który nie zmniejsza fps w przeciwienstwie do mkjogo

Opublikowano

korzyści ? 

więcej niż 5 skryptów 

błyskawiczny update po patchu

możliwość korzystania z skryptów VIP

Opublikowano

Rozumiem, dzięki, a mógłbym prosić jeszcze o jakiś poradnik, oraz mam jeszcze jedno pytanie czy faktycznie bol o wiele ułatwia wbijanie elo ? (jestem w gold 4), jak myślicie nie kupując dodatkowych skryptów jak wysoko mogę zajść?

Opublikowano

Rozumiem, dzięki, a mógłbym prosić jeszcze o jakiś poradnik, oraz mam jeszcze jedno pytanie czy faktycznie bol o wiele ułatwia wbijanie elo ? (jestem w gold 4), jak myślicie nie kupując dodatkowych skryptów jak wysoko mogę zajść?

No wiesz program na pewno nie zastąpi gracza ale niektóre skrypty używają expo albo pakiety 

tutaj  poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/835377-bot-of-legends-ogolny-poradnik/

Opublikowano

platyna napewno, a potem zależy od twoich zdolności i od tego jak wiele błędów bedziesz popelniać, ja siedze w plat od 3 tygodni skacząc od p1 do p3

Opublikowano

platyna napewno, a potem zależy od twoich zdolności i od tego jak wiele błędów bedziesz popelniać, ja siedze w plat od 3 tygodni skacząc od p1 do p3

a Jakimi postaciami najlepiej gra sie na bolu ? (cassio nie mam od razu mówię ;P)

Opublikowano

a Jakimi postaciami najlepiej gra sie na bolu ? (cassio nie mam od razu mówię ;P)

tą postacią którą ustawiłeś sobie na avatar, xerath oriana tristana vayne ryze 

Opublikowano

to co up. a cassio nie polecam bo jest łatwo rozpoznawalna

Rozpoznawalna jest, bo wystarczy nagrać i od razu perm na koncie, także exploity polecam nie używać na tej postaci ;)

Opublikowano

Rozpoznawalna jest, bo wystarczy nagrać i od razu perm na koncie, także exploity polecam nie używać na tej postaci ;)

Specjalistka/lub idiotyczny specjalista

Cassio nie zawsze jest rozpoznawalna jak nie traficie na cebule z eune pozatym bez exploitow moga wam ssac

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Specjalistka/lub idiotyczny specjalista

Cassio nie zawsze jest rozpoznawalna jak nie traficie na cebule z eune pozatym bez exploitow moga wam ssac

Nie chcę nic mówić ale na ten moment to ty jesteś unranked? pochwal się Dywizją żebyśmy wszyscy wiedzieli z kim gadamy ;)

@1361622928-U485574.pngYoloQ

Koniecznie graj jeszcze na rankedach postacią typu Olaf/Riven To są następne typowe postacie które potrafią same grę robić ;)

Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale na ten moment to ty jesteś unranked? pochwal się Dywizją żebyśmy wszyscy wiedzieli z kim gadamy ;)

@1361622928-U485574.pngYoloQ

Koniecznie graj jeszcze na rankedach postacią typu Olaf/Riven To są następne typowe postacie które potrafią same grę robić ;)

D1 euw :*

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...