Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej wzruszające filmy

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym stworzyć taki mały dyskusyjny temat dotyczący filmów, przy których oglądaniu wzruszyliście się lub praktycznie płakaliście albo film jest po prostu smutny.

Chodzi mi głównie o filmy, które zmuszają nas do refleksji, wyniesienia wniosków itd.

Dla mnie takimi filmami są np. "Ósmoklasiście nie płaczą" i "Mój przyjaciel Hachiko".

Prosiłbym bym was, żeby oprócz wymienienia tytułów dodać coś od siebie (ocenę filmu lub cokolwiek innego).

Opublikowano

W Pogoni za Szczęściem , bardzo smutna i pozytywna historia walka o przetrwanie i wychowywanie syna będąc bezdomnym utkwi ci w pamięci na długo

Rain Man - tu się nie wypowiem musisz po prostu to obejrzeć , dla mnie arcydzieło nie chcę nawet odrobiny zdradzać :D

Opublikowano

"Pamiętnik" i "Noce w Rodanthe" - romansidło, ale piękne. Ładnie pokazane, świetni aktorzy, piękne krajobrazy/ujęcia.

"Czasem słońce, czasem deszcz", "Nigdy nie mów żegnaj", "Gdyby jutra nie było" - dobrzy aktorzy, w szczególności Shah Rukh Khan, fajne tańczą, można się pośmiać, popłakać, itd.

Opublikowano

"Pasja" - film o męce Chrystusa, jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem.Naprawdę koło niektórych scen nie można przejść obojętnie.

Opublikowano

Oczywiście, że Titanic :)

Okaz prawdziwej miłości, która moim zdaniem jest bardzo rzadka. Wzruszyłem się, kiedy byłem mały miałem może 8 lat jak pierwszy raz oglądałem.

Wzruszyła mnie nie sama scena w której Jack umiera-jego ciało tonie tylko to co było ukazane później, Rose spełniła daną obietnicę i to mi się bardzo spodobało.

Poza tym

"Ósmoklasiści nie płaczą"

"Now is good"

I kiedyś oglądałem film bardzo podobny do "Now is good", historia prawie identyczna tylko tytułu nie pamiętam. Dziewczyna z białaczką poznaje chłopaka, który przed jej końcem spełnia jej marzenia w których było między innymi "bycie w dwóch miejscach na raz", przy okazji jak ktoś kojarzy to poprosiłbym o tytuł :)

Opublikowano

-Titanic

-A Serbian Film (Srpski film)

No ten drugi z pewnością :D

--

Film, którego nazwy nie pamiętałem to "Szkoła Uczuć", edytowałbym post, ale edytuje się bez końca...

Opublikowano

Podaj dalej - o chłopcu który jest bardzo bystry i odważny.Nie pamiętam już na jaki przedmiot ale wymyślił jakiś system pomagania że jedna osoba pomaga 3 osobom a i kazda z tych trzech kolejnym trzem i tak bez końca. Baaardzo mnie wzruszył

Trzy metry nad niebem - ciężko nie slyszec o tym filmie kazda dziewczyna ma na to jazde xD

Tylko ciebie chce - druga czesć w/w filmu

Bez miłości ani słowa - O rodzinie pisarzy z której każdy jest inny córka ( Samanta ) często uprawia seks puszcza sie xD Syn ( zapomniałem xD ) jest zakochany i w koncu udało mu się zdobyć swoja dziewczyne. Ojciec rozwiedziony po jakimś czasie znow był z ich matka.

Bardziej sie nie chciałem rozpisywać xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...