Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saints Row: The Third - problem z misją

Matrix1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem dotyczący Saints Row: the third, a konkretniej kiedy ukończę 3 misje "przydadzą nam się spluwy" i jestem w melinie byłego chłopaka Shaundi po dostaniu podstawowego wynagrodzenia dostaje różne wozy, motory i samoloty genkiego i stagu (i jeszcze czegoś lecz nie pamiętam), ulepszenia w telefonie, mogę sobie wybrać teren który w chyba 30% już bedzię mój i 50tyś kasy, to wszystko tak psuje rozgrywkę.

wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

kodów nie, a dlc nie wiem, bo wydaje mi się ze genki jest tylko w dlc. kiedyś go pobrałem miałem tak samo, pobrałem drugi raz w ogóle nie działo, i pobrałem trzeci raz i znów to samo

z tego co czytam to wina Saints Row: The Third - Unlockable Pack i Saints Row: The Third - Bloodsucker Pack, piszę ktoś żeby poszukać cracka wyłączającego te 2dlc zbo "Pierwsze odblokowywuje wszystko na starcie a 2 psuje balans gry (choć można ściągnąć mod który naprawia balans po jego uaktywnieniu). zna ktoś crack lub ten mod? a może jest inny sposob na wyłaczenie tych dlc

oooo, teraz znalazłem zeby zmienić w steam_api ale u mnie są tylko znaczki

Opublikowano

1. MPC nie popiera piractwa.
2. Ściągnąłeś piracką wersje, i tu masz odpowiedź. Trudno było wydać 1$ (ok 3zł) na tą grę? Dwa razy byłą taka okazja, a raz za ok. 20 zł miałeś Saints Row 2 i Saint Row: The Third z wszystkimi DLC za 20 zł. 

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...