Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie napisy, a angielski, koreański czy hiszpański głos

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Nie wiem czy taki temat istnieje/istniał ale nie mogłem takowego znaleźć więc tworzę nowy temat.

Mnóstwo forumowiczów pyta czy można zrobić tak, aby napisy np. były polskie, a wszystkie głosy postaci po angielsku. (są tez głosy koreańskie, francuskie, hiszpańskie i wiele innych)

Dużo osób odpowiada, że niestety nie ma takiej możliwości. Mylą się, gdyż da się to zrobić :)

Przed Wami krótki poradnik jak tego dokonać:

1. Ściągamy i wypakowujemy specjalny program - http://lexwah.com/lvoc/

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2fcf9b07ab9aea088e767319dd9573a9f2cd764c4f8c55abbd968ab5259130b3/analysis/

Niby coś wykrywa, ale nie bójcie się to tylko nadgorliwe antywirusy :)

2. Wchodzimy w folder i odpalamy 'LVOC'

3. Klikamy I Agree

4. W "League of Legends folder" wybieramy folder w którym zainstalowaliśmy naszego LoLa

5. Po lewej stronie wybieramy jaką wersję językową chcemy mieć, a po prawej język głosów postaci, lektora itp. 

6. Klikamy change.

7. Wyskoczyło dodatkowe okno ale jak na tą chwilę olejcie to. Teraz zacznie nam się zapewne patchować gra. Gdy patchowanie się zakończy NIE klikajcie żółtego przycisku "Launch". W powiadomieniu które pojawiło nam się przy kliknięciu change klikamy jedyny dostępny przycisk.

8. Teraz restartujemy LoLa.

9. Wszystko powinno działać tak jak planowaliśmy :) Teraz już nic nie trzeba robić z tym programem, po prostu możecie wkleić go gdzieś w folderem z LoLem jakby kiedyś był jeszcze potrzebny (chyba, że wyjdzie nowy patch a głosy nie będą działały to możliwe, że będzie potrzebne ponowne wykonanie tej całej procedury, jesli nie to będę uaktualniał ten temat)

-NIESTETY na wskutek działania tego programu nasz patcher jest prawie cały czarny, mówi się trudno ;) Z tego co wiem to nie można tego naprawić trzeba z tym żyć :P Czasami też nie pokazuje się ekran końcowy rozgrywki co może być lekko uciążliwe, ale jak nam zależy na tym programie to czemu nie.

Mam nadzieję, że pomogłem wielu graczom ;)

916741414680034286162.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam teraz głosu komentatora po zmianie na koreański, co robić? xD

Kliknij Repair i zrób jeszcze raz DOKŁADNIE TO SAMO co napisałem w 'poradniku'. Jak to nic nie da to nie jestem w stanie Ci pomóc :P

916741414680034286162.png

Opublikowano

Witajcie mam  problem.

Folderu nie mogę wybrać ale mogę wybrać plik

Wybrałem go i taki błąd mi wyskakuje:

970581416251640126762.jpg

Oto moje ustawienia:

654761416251640126762.jpg

Program uruchamiam jako administrator ;d

Pomożecie?

@Edit

Rozwiązałem problem ;D

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Zrobiłem wszystko tak jak w programie i podczas champion selectu są koreańskie głosy tak jak chciałem, ale gdy juz wrzuca do gry, głosy są nadal angielskie i lektor również. Jak mam zrobić zeby w czasie gry też mieć koreańskie głosy bohaterów i lektora? Z góry dzięki za odpowiedź.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wybieram poprawnie a i tak błąd wywala

ufx3b4.jpg

Program uruchamiam jako administrator. Próbowałem wybrać lol launcher i lol launcher admin

edit

Trzeba cały folder zaznaczyć

Pomocnik
Opublikowano

-NIESTETY na wskutek działania tego programu nasz patcher jest prawie cały czarny, mówi się trudno ;) Z tego co wiem to nie można tego naprawić trzeba z tym żyć :P Czasami też nie pokazuje się ekran końcowy rozgrywki co może być lekko uciążliwe, ale jak nam zależy na tym programie to czemu nie.

Nie wystarczy zmienić adresu do strony z newsami w plikach?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...