Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MŚ siatkówka 2014...

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiemy nasz "kochany" polsat wykupił transmisję meczy tylko dla siebie, dlatego pytam : Zna ktoś jakąś zagraniczną stację telewizyjną, na której będzie można oglądać te mecze za darmo? Najlepiej angielska lub niemiecka, ale innymi też nie pogardzę :)

Opublikowano

w telewizji nic nie obejrzysz , nawet jak masz jakiś kanał który transmituję mecz , to Polsat albo nawet konkurencja zakodują ci go , jakieś tam są prawa zasrane

w necie będzie tego mnóstwo , nie martw się o to ;p

Opublikowano

wkurza mnie takie coś co robi Polsat

mogą zarobić na reklamach

ale nie.. oni chcą wiecej.

Mało kto wykupi transmisje bo Polacy są oszczędni, a po drugie nie wszyscy mają finanse :)

Ogólnie to wstyd nam przynosi Polsat żeby kodować transmisje MŚ które następnym razem powtórzą się za xx lat.

Nawet jakiś tam zawodnik (nie Polski) mówił w wywiadzie że to wstyd.

J**** Polsat. TVN lepszy :)

Opublikowano

Mecze Polski:

30.08 - 20:15 | Polska - Serbia

02.09 - 20:15 | Polska - Australia

04.09 - 20:15 | Polska - Wenezuela

06.09 - 20:15 | Polska - Kamerun

07.09 - 16:30 | Polska - Argentyna

@Wilczek

Wszystkie mecze znajdziecie na tej stronie:

http://www.livesports.pl/siatkowka/

Wystarczy, że klikacie Live i powinno was przenieść do odpowiedniej strony. Pozdrawiam. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

grupa śmierci w 3 fazie rozgrywek: Brazylia, Rosja, Polska :)

Czyli top 3 najlepszych reprezentacji świata. Zapowiada się ciekawie..

licze na półfinały: Brazylia - Iran, Polska, Niemcy

Finał: Brazylia - Polska

Triumf: POLSKA !!! <3

Opublikowano

Filipe Fonteles jeden z najlepszych Brazylijskich siatkarzy po wygranym meczu z Rosją ( 3:0 ) w udzielonym wywiadzie zadedykował zwycięstwo Polakom :D

Pozdro dla tych co kumają o co chodzi <3

Czeka nas ciężki mecz z Rosją o życie :(

Opublikowano

Chcę tylko napisać, że Polsat to telewizja prywatna i mają prawo kodować co im się podobam, w dodatku, że wycofał się główny sponsor. To (jak zwykle?) nasz rząd dał dupy. 

PO ZŁOTO!!!!!

Opublikowano

Świetny mecz Miki! Mamy mistrzostwo.

wydaje mi się, że i tak w naszym kraju ten sport liczy się największym zainteresowaniem.

Opublikowano

Świetny mecz Miki! Mamy mistrzostwo.

wydaje mi się, że i tak w naszym kraju ten sport liczy się największym zainteresowaniem.

Nie ma opcji. Zainteresowanie jest jak powstaje mega wydarzenie (w tym przypadku MŚ w Polsce).

Na co dzień 3/4 tzw. sezonowców nie zna polskich i zagranicznych klubów siatkarskich, samych siatkarzy czy trenerów i zasad.

Tym samym piłka nożna jest i zawsze będzie sportem narodowym.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie ma opcji. Zainteresowanie jest jak powstaje mega wydarzenie (w tym przypadku MŚ w Polsce).

Na co dzień 3/4 tzw. sezonowców nie zna polskich i zagranicznych klubów siatkarskich, samych siatkarzy czy trenerów i zasad.

Tym samym piłka nożna jest i zawsze będzie sportem narodowym.

Tak, a Ty ma pewno znasz, bo oglądasz mecze tylko wtedy, gdy są transmitowane na TVP1/TVP2 ....

W Polsce mamy więcej fanów siatki niż piłki nożnej, wiadomo z jakiego powodu.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tak, a Ty ma pewno znasz, bo oglądasz mecze tylko wtedy, gdy są transmitowane na TVP1/TVP2 ....

Gdzie Ci napisałem, że chodzi o mnie?

Siatkówką nie interesuje się "aż tak", znam podstawy, lubię oglądać mecze i tyle.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie zgodzę się :P Piłka zawsze będzie górą, jeśli chodzi o ilość oglądanych meczy, znajomość zasad, nazwisk, klubów itd.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najbardziej wkur_wia mnie to że politycy teraz tak się podniecają naszymi siatkarzami itp..

niech dziady zaczną inwestować w szkółki siatkarskie, a nie kraść.

Komorowski jeszcze co dojebau z tym "dziękuje dla pana Solarza" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...