Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop, integra i lol.

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Bd niedlugo kupowac lapka. Chce zwby poszedl na nim lol na conajmniej srednich bez cieni, do tego gmoda chce odpalic i minecrafta. Na integrze intel hd 3000 pojdzie to wszystko? Jbc mozecie podac linki do laptopów do max 1500, byle nie lenovo, obrzydliwe kwadratowe kloce. Dzieki.

Opublikowano

Obawiam się że na integrze Intel HD 3000 będzie ciężko z tymi FPS'ami, z minecraftem tak samo. Ta integra jest w procesorze Intel Core i3, czyli niezbyt dobrym, słabo wydajnym procesorze, który w dodatku się przegrzewa. Wiem co mówię ponieważ sam mam niestety ten felerny procesor. Posiadam jednak dodatkowo Nvidie GeForce 630M i w lolu na średnich ustawieniach (bez cieni) wyciąga +60 FPS. Tylko tak jak mówię, obawiam się że integra niestety nie uciągnie.

Opublikowano

Posiadam jako "sprzęt przenośny" laptopa firmy Asus.

6 GB ramu,Intel pentinum(dwurdzeniowy) i grafe Intel hD.

Największe gówno jakie może być,lol chodził na minimalnych przy 16 fpsach..

Lepiej do tej kwoty kupić pc.

Opublikowano

Chlopie ja mialem Asus z tym samym prockiem na niskich okolo 35 fps na lini w tf spadek do 20 mam teraz Lenovo y580 na wysokich  caly czas 60 fps wiec jezeli chcesz lapka polecam y580 z prockiem od i7 

Opublikowano

A ja mam asusa i mam 100 fps 12 GB ramu procek 4 rdzenie grafa porzadna, więc to zależy od modelu.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Do autora tego tematu, nie lepiej kupić lapka multimedialnego hp pavilion g6, procek jak i karty graficzne z AMD?
Wyświetlacz 15,6", sam mam takiego, kupiony dokładnie rok temu. Teraz w granicach 1800 zł, ostatnio widziałem właśnie w takiej cenie.
Jeśli chodzi o procka to niestety ten starszy, bo A10, 4 rdzenie 2,3 Ghz po turbo 3,2 Ghz.
LoL chodzi mi na średnich bez cieni do 100 fps max, ale mam zablokowane 60 fps z synchronizacją, bo generalnie więcej mi nie potrzeba.
Wstawiłbym linka, ale mamy regulamin :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...