Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCLeague

ESSuTv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2E6A5OP.png

Serwer MCLeague to nowy tryb gry, który łączy styl gry League of Legends z Minecraft. Rozgrywka to starcie pomiędzy dwoma drużynami. Gracz wciela się w jedną z postaci, każda z nich ma swoje unikalne umiejętności - skille. Aby wejść na serwer nie potrzeba instalować żadnych dodatków, ani modów. Postacie i mapy zostały doskonale dopracowane, całokształt uzupełniają innowacyjne efekty.

zjJIeNC.png

IP: mcleague.pl

WWW: mcleague.pl
Wersja: 1.7.4 - 1.7.10

Premium jak i nonpremium

Nie będziemy się więcej rozpisywać, jeśli ktoś gra w League of Legends i w Minecrafta to ten serwer jest przygotowany właśnie dla niego. Serwer oparty jest o autorski silnik zaprogramowany w Golang. Zapraszamy serdecznie!

Zamiast ss'ów dodaje film Aspyra z naszego serwera:

I tutaj film, który dostaliśmy na naszym fb:

https://www.youtube.com/watch?v=XPsyROyZSeg&feature=youtu.be 

Otwarcie dziś o 18:00

Ekipa MCLeague.pl

Moderatorze! Jeśli coś jest nie tak, to usuń te rzecz a nie cały temat :) Z góry dziękuje...

Opublikowano

Ciekawy pomysł, zagram :)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Poczekam na laptopa i wbiję z ekipą :D

10f6fl5.jpg

Opublikowano

Dokładnie :) Jeśli tylko podoba wam się serwer zapraszajcie znajomych. W najbliższej aktualizacji wejdzie system tzw. reflinków czy zapraszania znajomych do gry w zamian za przedmioty :) 

Opublikowano

Dokładnie :) Jeśli tylko podoba wam się serwer zapraszajcie znajomych. W najbliższej aktualizacji wejdzie system tzw. reflinków czy zapraszania znajomych do gry w zamian za przedmioty :)

a można kupować refflinki?

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Tym że napisany jest w Go a nie w Javie jak bukkit czy spigot przez co jest optymalniejszy. Wiadomo jak każdy autorski silnik ma bugi, które powodowały dzisiaj nie małe problemy. Większość została naprawiona, teraz całą noc będziemy przeprowadzać optymalizację. 

Opublikowano

Super serwer bardzo mi sie podoba ale jest minus , gdyż taki gryf jakoś tak sobie lata na spidzie i bije z 10 kratek to wnerwia mnie już

Opublikowano

Serwer polecam, bardzo dobrze wykonany, lecz mam propozycji:

• Zmniejszenie ilości Lobby, że szybciej wyszukiwało grę.
  • Możliwość dodawania "znajomych".
  • Zrobić mini poradnik dla gracza.

I to chyba wszystko co obecnie pamiętam. 

(strasznie dużo noobów xD)

Opublikowano

To na jakim lobby jesteś nie wpływa na to kogo wybierze Ci do gry :) Wyszukiwanie meczu jest globalne. Możliwość dodawania znajomych jest dostępna od samego początku, wystarczy otworzyć eq na lobby i kliknąć na główke w dolnym rogu.

Mini poradnik jest w książeczce na lobby, jeśli chodzi o rozgrywkę to będzie film na ten temat.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer godny uwagi! Sporo tam gram z kolegami. Polecam. Jedyne co można poprawić:

- Zasięg i szybkostrzelność kul z towerów.

- Znerfienie postaci do kupna. 

Bo MVP ma taką postać i rzuca każdym dookoła, :(

Opublikowano

1. Czy za "last hity" jest otrzymywany gold? 

2. Gdy ktoś specjalnie feeduje ma 0/10 to za każdym razem otrzymamy tyle samo złota za zabicie go?

Opublikowano

1. Tak :) za każdego zabitego miniona jest otrzymywany gold.

2. Tak :) ustalona jest za to konkretna stawka aczkolwiek moglibyśmy to zmienić - co sądzisz? :)

Opublikowano

Serwer polecam, bardzo dobrze wykonany, lecz mam ale

Grając na mapkach miewam lagi i ściny , a teraz przed chwila nie mogę wejść na server bo tak laguje .

Nie mówcie ze mam kiepskiego kompa bo na innych serwerach nie mam takich problemów

Już kilka razy tak miałem i przez to straciłem  4 wygrane czyli 1000RG co mnie smuci bo fajnie się gra

Mam nadzieje ze to naprawicie , albo to po prostu jest wina kiepskiego hosta który wybraliście ?

Tak to nie mam żadnych ale :)

Opublikowano

Czekam jeszcze na laptopa, ale udało mi się zagrać u kolegi.. Serwer ciekawy, zostanę na dłużej :)

10f6fl5.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...