Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak sprzedawać enchantowane przedmioty?

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Na niektórych serwerach widziałem że można kupić jakąś zenchantowaną rzecz, np kilof 3/5.

Wolałem aktywować funkcję Enabled Signs w Essentials, ponieważ mi nie działa ChestShop.

Więc jak sprzedawać właśnie taki kilof z np Niezniszczalność 3, wydajność 5?

Opublikowano

W Essentials nie ma możliwości sprzedaży enchantowanych przedmiotów, wydaje mi się że własnie w ChestShop jest taka opcja, a jak nie to pozostaje własny plugin

b_560_95_2.png

Opublikowano

Wolałem aktywować funkcję Enabled Signs w Essentials, ponieważ mi nie działa ChestShop.

W configu essentials'a znajdź:

enabledSigns:
#  - color
#  - balance
#  - buy
#  - sell
#  - trade
#  - free
#  - disposal
#  - warp
#  - kit
#  - mail
#  - enchant
#  - gamemode
#  - heal
#  - info
#  - spawnmob
#  - repair
#  - time
#  - weathe

I usuń #

*****Z tego co wiem nie da się zrobić w essentials na tabliczkach od razu enchantowanego itemka.

74980815851645243310.png

Opublikowano

@DarkPlayGames Pisałem że mam to aktywowane, ale jeśli się nie da w essentials to jak sprzedawać je, przy pomocy pluginu iConomy ChestShop?

Opublikowano

W essentials mozliwości nie ma. Ale w chestshop jest. Trzymając enchant item wpisujesz /iteminfo ,tam znajdziesz ID ,które później wpisujesz na tabliczke 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...