Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

do gry.pl - wypłacalność, działanie i problem z otrzymanym kodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam parę pytań dotyczących tej strony do gry.pl. Sytuacja wygląda tak, że postanowiłem sobie uzbierać 3999pkt., zdobyć za nie PSC o wartości 40zł a następnie przeznaczyć go na RP do LoLa. Nabijanie punktów było całkiem łatwe, po jakimś czasie zdobyłem te 4k punkcików i zamówiłem PSC.

Po czekaniu trochę ponad 48h doszedł do mnie SMS z kodem. Problem w tym, że kod został już wcześniej przez kogoś użyty. Od razu postanowiłem napisać o drugi kod, czekam kolejne 24h i dotąd nic nie doszło. Co więcej na ich facebooku widziałem kilka komentarzy użytkowników tej strony opisujących identyczny problem.

Więc zadaję kilka pytań:

1. Ta strona jest jeszcze wypłacalna i czy są to pojedyncze przypadki podania złego kodu?

2. Czy ktoś z was miał podobną sytuację? + jak się ona zakończyła?

3. Jakie jest waszym zdaniem prawdopodobieństwo uzyskania działającego kodu po odpisaniu przez nich na e-mail?

co to za niezwykle inteligentny człowiek ocenzurował adres tej strony internetowej? xDDD

Opublikowano

U mnie każdy kod działał, może to pojedyńczy błąd. Takie zdarzają się najlepszym. Poczekaj, administracja może odpisze. ;)

Opublikowano

Także korzystam i nie miałem problemów więc pewnie jakieś jednorazowe błedy.

Pisz do adminów a jak nie da rady zbierz ekipe z takimi przypadkami i go :D

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

1. Problem dotyczy tylko kodu za 3999 punktów do LoL'a.

2. jw. Wystarczy napisać do supportu PSC i powiedzieć że otrzymałeś zużyty kod.

3. Jak napiszesz do nich do supportu, odeślą Cię do supportu PSC.

Opublikowano

Administratorzy D***y odpisują na emaile tyko jak im jest to na rękę. Ponad 50% graczy Margonem nie dostało swojego kodu, odznaki i punktów, a pomimo pisania do nich nie odpowiadali. Jeśli chodzi o wypłacanie w postacie smoczych łez, riotów czy innych dupereli to wypłacają. Zazwyczaj czeka się ok 1-2 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...