Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jutro startuje s30 !

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostałem info od ignisa że w 90% jutro startuje s30 lecz wszystko zależy od niemców bo jak to powiedzieli podobno wcale im się nie śpieszy i mam dla was propozycje robię swoją gildie w sumie nic nowego lecz chcę by była top 10 więc szukam samych grzybiarzy którzy mają wielo letnie doświadczenie nie będzie z nimi problemu oraz gra szybko im się nie znudzi wymagania

-wierzch 50%

- duża aktywności

- grzybiarz

-minimalny wiek 17lat (żadnych dzieci)

-wpłacanie grzybów oraz kluczy aby jak najszybciej rozwinąć gildie na maxa)

Gildie nazwę : Do Końca ! ponieważ mam zamiar walczyć o topke do osranej śmierci

pamiętajcie najpierw gildia wtedy postaci !

chetni niech piszą na pw lub tu w postach Pozdrawiam LiveDeFighter

Opublikowano

Jak chcesz rozwinac gildie do topki bez rozwijanai postaci? Do 30-40poz. nie ma sensu inwestowac w gildie ;) Dopiero 50-60+ jest sens robic wszystko na 50poz i grzybki wplacac, a gdy wszyscy beda 50poz. + i min. 1-2osoby z 80-100poz. zaczac robic lochy szybciutko... bo inaczej wszyscy zainwestujaa w gildie, ale wojenki beda przegrywac ... 

Mam pewne doswiadczenie, bo przez 2msc. utrzymywalem sie top1 na s25... ale nie wydawalem duzo grzybkow, ze 150 kupilem przez te 2msc... ;) tylko trzeba znac sposoby na rozwijanie postaci szybkie...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

każdy ma swój sposób mam swoją gildie na s10 która aktualnie jest na 6 miejscu więc wiem jak rozwijac postać jednocześnie lecieć z gildią na pełnej pompie co 2 miesiące to jest nic mniej gildie przez conajmniej rok to pogadamy a co do grzybów mało jak na 2 miechy dałeś 150grzyboli ja 4k w jeden miesiąc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...