Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa wam CyberTank?

SeBeX21g

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy działa wam CyberTank?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie otóż czy działa wam popularny dosyć bot do Wota CyberTank. Korzystałem sobie normalnie a pewnego razu pojawił się napis że "klucz nie znany". Sprawdzałem także inne klucze oraz spojrzałem na stronę wydawcy bota ale nic z tego.

Opublikowano

Mam pytanie otóż czy działa wam popularny dosyć bot do Wota CyberTank. Korzystałem sobie normalnie a pewnego razu pojawił się napis że "klucz nie znany". Sprawdzałem także inne klucze oraz spojrzałem na stronę wydawcy bota ale nic z tego.

Najwyraźniej klucz się przedawnił. On ma jakiś tam termin ważności. 

Opublikowano

Ostatniego razu jak sprawdzałem ważność klucza to pisało że 100 dni i 3 godziny więc raczej się nie przeterminował.

Chyba że autor pracuje teraz nad płatnością za kluczyk do bota i wyłączył wszystkie klucze :P

PS. Uczę się ruskiego 

Opublikowano

Tematu? Chyba bota... Zaraz zobaczę czy mi działa oraz czy dostałem bana (teraz mam drugie konto a na starym nie grałem ponad tydzień :) )

Edit: Google tłumacz:

Ze względu na zamiatanie zakazów użytkowników z WG na fakt korzystania z botami, zdecydowano, aby zablokować wszystkie klawisze użytkowników CT za ich bezpieczeństwo. Blokada zostanie automatycznie usunięty z wydaniem nowej wersji CT-chroniony sprawdzania wykrywania botów. W międzyczasie można odblokować do woli na ryzyko ctrah. Ci, którzy chcą napisać do [email protected] z kluczem.
Dziękujemy za zrozumienie.

Czyli: Za względu na to, że WG zakazał korzystania z programów botujących zdecydowano aby zablokować wszystkie aktywne klucze użytkowników CyberTanka dla bezpieczeństwa ich kont. Blokada zostanie usunięca wraz z nową wersją programu którego nie wykryje algorytm WG. W międzyczasie można odblokować klucz i używać bota (na własne ryzyko). Ci którzy chcą odblokować klucz muszą napisać na [email protected] z kluczek który został wyłączony. Dziękujemy za zrozumienie :)

Edit2: Nie działa. Została podana informacja, że klucz został wyłączony i że więcej informacji dostaniemy na ich stronie :)http://scr.hu/2f1b/fyxzl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...