Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nestium #10 - 5 New Mounts

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba ci się filmik pomylił bo ja tutaj nowych mountów nie widzę ?

Próbują na siłe wypromować serwer spamując durnymi filmami w mediach, a koniec konców i tak 50 osób online bedzie, o ile w ogóle wystartuje. 

W dodatku te podpierdalanie pomysłow z pandą ;)

Marnie panowie, marnie... póki co się pogrążacie, w dodatku myślicie, że jeżeli dacie angielską nazwe filmiku, to ktoś z innych krajów się tym kiczem zainteresuje?

Opublikowano

ładne :> kiedy start?

Na wrzesień planujemy.

Konstruktywna wypowiedź: Nie biore pod uwagę postów administracji innych serwerów.

Interesuje mnie tylko opinia graczy :)

Pozdrawiam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Próbują na siłe wypromować serwer spamując durnymi filmami w mediach, a koniec konców i tak 50 osób online bedzie, o ile w ogóle wystartuje. 

W dodatku te podpierdalanie pomysłow z pandą  ;)

Marnie panowie, marnie... póki co się pogrążacie, w dodatku myślicie, że jeżeli dacie angielską nazwe filmiku, to ktoś z innych krajów się tym kiczem zainteresuje?

50 online to i tak wciąż więcej niż na twoich gównianych serwerach, które ledwo utrzymywało te 50os. i d**niem to 'ty' jesteś. 
Nic nie "podkurwiliśmy", czy 'ty' myślisz, że Nestiuma obchodzą filmy Atrey'i? 
Nestium odkrył dopiero po umieszczeniu swojego filmu, że istnieje już coś o podobnej nazwie.
Tak samo to 'ty' się pogrążasz, jesteś nic nie wart i jesteś największym pośmiewiskiem na tym forum i od razu uprzedzę twoją głupią odpowiedź:
"Nestium jest największym pośmiewiskiem" i od razu 'ci' na to odpowiem: "Gorszym pośmiewiskiem są 'ci' co kradną cudzą pracę." 

I chciałbym 'cię' od razu przeprosić za to, że użyłem takich słów a nie innych, na lepsze nie zasługujesz.
ps: nie próbuj mi pocisnąć mojego ostatniego zdania, bo się pogrążysz(takie ostrzeżenie). 

Opublikowano

Rozumiem was lecz powiedźcie dlaczego wstawiacie coś co istnieję z 2 lata na Serwerach + Forach, moim zdaniem zbędny taki filmik.

Rozumiem jak dodacie jakąś ciekawą mapę czy też NPC ale stare Mounty to wam nic raczej nie da jak przedstawicie stare mounty.

Chcecie zaskoczyć nas wrzucie coś nowego lub autorskiego wtedy będzie o czym napisać albo dać like i czekać na serwer, nie hejtuję wyrażam swoim opinię.

Życzę powodzenia z serwerem.

24790528697226300755.png

Opublikowano

Rozumiem was lecz powiedźcie dlaczego wstawiacie coś co istnieję z 2 lata na Serwerach + Forach, moim zdaniem zbędny taki filmik.

Rozumiem jak dodacie jakąś ciekawą mapę czy też NPC ale stare Mounty to wam nic raczej nie da jak przedstawicie stare mounty.

Chcecie zaskoczyć nas wrzucie coś nowego lub autorskiego wtedy będzie o czym napisać albo dać like i czekać na serwer, nie hejtuję wyrażam swoim opinię.

Życzę powodzenia z serwerem.

Chcemy pokazywac co wystepuje na serwerze a nie przechwalac sie nowosciami.

Gdybysmy sie tak przechwalali nie wrzucalbym zbednych filmów.

CtV.png

Opublikowano

Te mounty są już od kilku lat, ale przecież wiadomo, że wszystko co avesila to nowe i najlepsze xD  xD  

PS.

n

e

r

d

Beczelny typ nie masz szacunku dla Arka z którym wspólpracowales bo dobrze wiemy ze to on dodał te mounty  :)

Ps: Dla jasnosci 1 i ostatni raz odnosze sie do twojego posta ;]

Nie mam szacunku do przekręta i złodzieja avesila aka kazdara. Nie ma to jak robić serwer 2 tygodnie (rag.ar2) i smiać się, że miał wiecej bugów niż ty włosów na głowie. Zreszta, to nie był twoj pierwszy taki serwer i nie ostatni, z którego zgarnąłeś kase i miałeś wy@!?ane, tylko nie mów, że teraz sie angazujesz i widać "owoc" twojej pracy, bo sie tylko osmieszysz jak zwykle.

PS. Już nie musisz za Kajetana odpowiadać, gdyby chciał, sam by to napisał.

Boże Avenus, to ten TGM z Nesti? Mam nadzieje ze go nie ma w teamie Nestiumie bo mialem zamiar zagrac  -.-

Zacznijmy od tego, że Bogiem jeszcze nie jestem, może w przyszłości  xD.

W sumie mało mnie interesuje twoje zdanie, bo nawet nie wiem kim jesteś, ale ładnych bajek nerd ci musiał naopowiadać. Jeśli chodzi o czas, w którym miałem TGM, to również mało wiesz. Nie było na mnie żadnych skarg i praktycznie każdy gracz odnosił się do mnie z szacunkiem.

Avesil - największe pośmiewisko na nestii, nie pochwaliłeś się? Nawet jak cie nie wyzywali to skakałeś do każdego z mordą, do oszustów nikt nie ma szacunku. Wyjdz na dwór w końcu i ochłon, bo w internecie życia sobie nie ułożysz

Powodzenia :)

Opublikowano

Te mounty są już od kilku lat, ale przecież wiadomo, że wszystko co avesila to nowe i najlepsze xD  xD  

PS.

n

e

r

d

Bezczelny typ nie masz szacunku dla Arka z którym wspólpracowales bo dobrze wiemy ze to on dodał te mounty :)

Ps: Dla jasnosci 1 i ostatni raz odnosze sie do twojego posta ;]

CtV.png

Opublikowano

Boże Avenus, to ten TGM z Nesti? Mam nadzieje ze go nie ma w teamie Nestiumie bo mialem zamiar zagrac -.-

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Boże Avenus, to ten TGM z Nesti? Mam nadzieje ze go nie ma w teamie Nestiumie bo mialem zamiar zagrac -.-

Gdyby był to nie było by Nestiuma :D

Nie ma i nigdy nie będzie :]

CtV.png

Opublikowano

50 online to i tak wciąż więcej niż na twoich gównianych serwerach, które ledwo utrzymywało te 50os. i d**niem to 'ty' jesteś. 

Nic nie "podkurwiliśmy", czy 'ty' myślisz, że Nestiuma obchodzą filmy Atrey'i? 

Nestium odkrył dopiero po umieszczeniu swojego filmu, że istnieje już coś o podobnej nazwie.

Tak samo to 'ty' się pogrążasz, jesteś nic nie wart i jesteś największym pośmiewiskiem na tym forum i od razu uprzedzę twoją głupią odpowiedź:

"Nestium jest największym pośmiewiskiem" i od razu 'ci' na to odpowiem: "Gorszym pośmiewiskiem są 'ci' co kradną cudzą pracę." 

I chciałbym 'cię' od razu przeprosić za to, że użyłem takich słów a nie innych, na lepsze nie zasługujesz.

ps: nie próbuj mi pocisnąć mojego ostatniego zdania, bo się pogrążysz(takie ostrzeżenie). 

Dlaczego ukradliście modele Metin2Mester które są licencjonowane?

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdyby był to nie było by Nestiuma :D

Nie ma i nigdy nie będzie :]

Gorzej nazwy już przerobić nie mogliście*.

Jestem z tego powodu szczęsliwy, dalej przysyłaj tutaj swoich ...., żeby pisali jaki to ja jestem zły  xD, tak samo jak próbowałeś na sampie tyrać mnie z jakiś ...., nie oszukujmy się, ale słabo ci to wyszło  :rolleyes:

Tak jak już wspomniałem, te mounty są już od x czasu.

Odsyłam do mojego postu wyzej

O szacunku do Kajetana to ty mi nie mów, bo to nie ja go oje@!@em  xD 

Opublikowano

Na wrzesień planujemy.

Konstruktywna wypowiedź: Nie biore pod uwagę postów administracji innych serwerów.

Interesuje mnie tylko opinia graczy :)

Pozdrawiam.

Mimo, że i tak robię swój serwer:

Te mounty, były 3 lata temu, a nawet więcej, jedyne co tu widzę, to tylko zmiana szybkości ruchu. Jeżeli 'promowanie' serwera, to nagrywanie filmików z gotowców dostępnych tutaj, to spodziewajcie się mojego filmiku jak przedstawiam M1 oraz grupki potworków, co z tego że są na każdym serwerze, nasz ma inne podłoże.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dlaczego ukradliście modele Metin2Mester które są licencjonowane?

Nie Nestium ukradł, tylko inna osoba, która to udostępniła. Nestium jak i inne prywatne serwery, też będą z tego korzystać. 

Nie nazywaj Nestiuma złodziejami, a najlepiej nie udzielaj się na temat kradzieży, zwłaszcza taka osoba jak ty.. 

Opublikowano

Nie Nestium ukradł, tylko inna osoba, która to udostępniła. Nestium jak i inne prywatne serwery, też będą z tego korzystać. 

Nie nazywaj Nestiuma złodziejami, a najlepiej nie udzielaj się na temat kradzieży, zwłaszcza taka osoba jak ty.. 

Więc jak siebie nazwiecie jeżeli używacie kradzionych rzeczy?

0LsM05U.png

Opublikowano

Osobami, którymi używaja to co jest udostępniane.

Czyli jak wrzucasz do działu Download, jakąś rzecz dajmy na to mapę i ja sobie ją wezme.

A jak ją wezme to będę złodziejem? Czy po prostu osobą, która korzysta z udostępnianych rzeczy.

Ty na temat kradzieży się nie wypowiadaj, bo już toczą się sprawy z supportami na twój temat. :)

Ale spokojnie na dniach zobaczysz efekty zgłoszeń na wasze kradzieże.

Wasz cały serwer to tylko kradzież nie potraficie nic zrobić po swojemu :)

Ale za kradzież to sobie sami odpowiecie.

CtV.png

Opublikowano

Osobami, którymi używaja to co jest udostępniane.

Czyli jak wrzucasz do działu Download, jakąś rzecz dajmy na to mapę i ja sobie ją wezme.

A jak ją wezme to będę złodziejem? Czy po prostu osobą, która korzysta z udostępnianych rzeczy.

Ty na temat kradzieży się nie wypowiadaj, bo już toczą się sprawy z supportami na twój temat. :)

Ale spokojnie na dniach zobaczysz efekty zgłoszeń na wasze kradzieże.

Wasz cały serwer to tylko kradzież nie potraficie nic zrobić po swojemu :)

Ale za kradzież to sobie sami odpowiecie.

A ja to nazywam po imieniu czyli paserstwo. Pis Joł.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na pewno nie złodziejami, złodziej to osoba, która kradnie. 

A jak nazwiesz siebie? Udziel mi odpowiedzi, bo jestem niezmiernie ciekaw, tu albo na pw. :)

edit. 

A ja to nazywam po imieniu czyli paserstwo. Pis Joł.

Teraz moje odczucie co do twojego wieku i inteligencji jest pewne. 

Jesteś wielkim przeciwieństwem osoby, za która cię uważałem. 

Upadłeś na dno. 

*Peace, yo.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...