Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Tavia - Powrót Wielkiego Serwera

Vin Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodu ilosci graczy, teraz reklama leci :)

Mało graczy powodem upadku serwera, ciekawe.

To pewnie coś a'la film "Speed". Poniżej 50 km/h autobus wybucha.

Powód upadku który pięknie ubrałeś w słowa "ilość graczy", w rzeczywistości uzasadnić można jedynie tym że administracja zrobiła słaby serwer, na którym gracze nie chcieli grać.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Powód upadku który pięknie ubrałeś w słowa "ilość graczy", w rzeczywistości uzasadnić można jedynie tym że administracja zrobiła słaby serwer, na którym gracze nie chcieli grać.

Po co dalej wykładać na serwer jak na nim nikt nie gra? Ilość graczy na serwerze mogła być wywołana przeróżnymi czynnikami, np. nowe serwery czy też słaba reklama, jest tego o wiele więcej. 
Myślę, że jesteś na tyle zdolny, aby się domyślić co tym może być. Serwer nie musi być od razu słaby. Grałem na Tavii i wiem, że był dobrym serwerem, niestety ilość graczy nie była zadowalająca.
Jeśli teraz reklama ma być lepsza, a serwer podrasowany, to myślę, że Tavia będzie jednym z lepszych serwerów. 
Opublikowano

Po co dalej wykładać na serwer jak na nim nikt nie gra? Ilość graczy na serwerze mogła być wywołana przeróżnymi czynnikami, np. nowe serwery czy też słaba reklama, jest tego o wiele więcej. 

Myślę, że jesteś na tyle zdolny, aby się domyślić co tym może być. Serwer nie musi być od razu słaby. Grałem na Tavii i wiem, że był dobrym serwerem, niestety ilość graczy nie była zadowalająca.

Jeśli teraz reklama ma być lepsza, a serwer podrasowany, to myślę, że Tavia będzie jednym z lepszych serwerów. 

Piszesz tak jakbyś oceniał Ferrari z*********e, ale jednocześnie stwierdzał że mimo tej zajebistości, cena odrzuca.

Gra na serwerze Metin2 nic nie kosztuję, więc jeśli nie ma na Nim graczy oznacza to JEDYNIE to że jest słaby.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Piszesz tak jakbyś oceniał Ferrari z*********e, ale jednocześnie stwierdzał że mimo tej zajebistości, cena odrzuca.

Gra na serwerze Metin2 nic nie kosztuję, więc jeśli nie ma na Nim graczy oznacza to JEDYNIE to że jest słaby.

Alistria od teodena byl epickim serwerem, ale gralo malo osob przez slaba reklame :]

A serwer byl świetny.

Opublikowano

Alistria od teodena byl epickim serwerem, ale gralo malo osob przez slaba reklame :]

A serwer byl świetny.

Na 1000 osób znajdzie się 20 myślących własnym mózgiem i potrafiących dostrzec dobry towar bez reklamy.
Graczy serwerów Metina jest kilka tysięcy dlatego jeśli nawet by brakowało reklamy to gracze i tak by byli, oczywiście nie w szałowej ilości, ale by byli.
Czy np. Metin2Mester inwestował w Polskich YouTuberów? Osobiście myślę że ani grosza, a był dobry i polskich graczy było od kopy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zajrzyj:

Nie zatrzymujący się czas przynosi coraz co więcej informacji, np. takich jak kraść, aby zarobić, niektórzy są w tym dobrzy i robią ciekawe serwery. 
Było tak i też w tym przypadku, Tavia stała, pokazały się nowe serwery, które nabyło więcej nowości, a ludzie spragnieni nowościami, uciekli ich zakosztować. 
Twoje rozumowanie czasem przyprawia mnie o śmiech doprawiony po pi**dnięciem.
Opublikowano

W rzeczywistości, jesteś małym robaczkiem, który klekotaniem może sobie zaraz wyrządzić krzywdę.

Do normalnych userów.

Tavia to serwer który stał już kiedyś 1,5 roku czasu. Powstaje z inicjatywy graczy, a nie z mojej.

Ja zadbam o to, aby przypominał ilością graczy Ascriala. Dajcie nam na to czas.

omvwi3.jpg

Opublikowano

A serwer byl świetny.

I tu się zgodzę lecz był tu jeszcze jeden błąd a mianowicie forgame które tylko obiecało ową reklamę a tak naprawdę to gówno robili no i poza tym gracze chcieli nowości dużo osób powbijało max lvl'e i nie mieli co robić taka gra się szybko nudzi a mi osobiście alistria v2 bardzo się podobała ale jakby w v1 nie zepsuli to mieliby sporo graczy, niestety serwer ciężko postawić ....

PS: Co do filmiku nawet fajny lecz jak na zapowiedź trochę nudnawy :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...