Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laggi gdzieś od maja Problem

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od maja mam pewien problem z laggami. Od marca mam nowego laptopa (Dwa miesiące cacy, złoto, 0 laggów, 60 fpsów przy full detalach zayebiście) a gdzieś od maja pojawił się problemy. FPS'y spadły, i pojawiły się wkurzające laggi. Raz na parę minut wywali mi laggi tak jakby falami po 150 pingu, że mam niezłego zwisa i się odcina i znowu spokój. Myślałem, że to przejdzie, chuya dało. Jest tak DO TERAZ. Dzisiaj włącznie już miałem dość jak w środku TF'a mi wywaliło 150 ping (Vayne Rest In Peace [*]). Sprawdzałem na speed teście (Nie znam się, może to było debilne) i mam 51 pingu stale. Tylko w LoL'u mam laggi. W każdej innej grze internetowej jest spokój. Zdarzą się chwilowe, ale to są jednorazowe przypadki raz na parę dni i problem znika. LoL jest na oddzielnym dysku, sterowniki najnowsze, wszystko zaktualizowane (Framework etc.) codziennie czyszczę CCleanerem komputer, dysk systemowy zdefragmentowałem, komputer stał się jeszcze szybszy - laggi nie zniknęły ani nic. Internet działa jak powinien (Ciągle 1 mb/s pobieranie bez zakłóceń). Ja już nie wiem, co się dzieje...

Opublikowano

Był już 2-3 krotny. Zmieniłem nawet jego miejsca zainstalowania i nic nie dało... Nie wiem, na dysku systemowym go zainstalować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...