-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
XFragsHD
XFragsHD
Hejka!
Dzisiaj napotkałem się z bardzo dziwnym problemem. Z dnia na dzień, na laptopie siostry Netsweeper zablokował YouTube. Szukałem w komputerze różnych aplikacji które mogła zainstalować ale nic takiego nie znalazłem (nawet Netsweeper'a). Później sprawdziłem wtyczki w Chrome i też nie ma. Przeczyściłem laptopa CCleanerem, googlowałem jednak nie znalazłem odpowiedzi. To co mnie bardziej zdziwiło to fakt że strona YouTube działa na drugim koncie (również ma prawa administratora jak pierwsze konto na laptopie). Komputer, Telefon oraz Laptop są podłączeni do tej samej sieci a jedynie na jednym koncie użytkownika na laptopie YouTube jest zablokowany.
Sprawdzałem co to w ogóle jest "Netsweeper". Winnym może okazać się UPC (mój dostawca internetu)? Wątpię :P Nic nie było zmieniane w laptopie (żadne ustawienia sieci, kontroli rodzicielskiej etc.)
Ma ktoś jakiś pomysł skąd to się wzięło i jak to usunąć/wyłączyć?
CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB
Case: Cooler Master HAF X
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.