Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Nie Ten Co Wszyscy

czeho17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z włączeniem gry, nie ten, że mi się nie chce ok pojawić tylko inny, mianowicie klikam ok na pierwszym okienku a potem wyskakuje mi drugie okienko i niby mi ściąga update tylko właśnie nie ściąga ale mam tak "now 0/total 99/ size 0mb", co to może być???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To znaczy że update jeszcze nie skończony jak innym nie działa to nie licz że tobie zadziała,czekajcie na koniec upa i se pogracie.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

To znaczy że update jeszcze nie skończony jak innym nie działa to nie licz że tobie zadziała,czekajcie na koniec upa i se pogracie.

zawsze jak był up to nie pojawiało się OK na pierwszym okienku, a umie jest inaczej, ale posłucham rady i poczekam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam problem z włączeniem gry, nie ten, że mi się nie chce ok pojawić tylko inny, mianowicie klikam ok na pierwszym okienku a potem wyskakuje mi drugie okienko i niby mi ściąga update tylko właśnie nie ściąga ale mam tak "now 0/total 99/ size 0mb", co to może być???

masz ten sam problem co ja ;)

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

Mi wchodzi w 1 oknie OK! a w nastepnym do pobrania total size new cos tam... i co uptade raczej albo jakies bugi poprawiaja Ale mysle ze uptade bo nadchodzi wielkanoc ;)

Z reszta ile to musi trwac nie cierpliwie sie ale jestem ciekawy co bedzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi sie dzieje to samo. Bedzie trzeba sie liczyc ze nie pogramy sobie na tych hakach co zostały stworzone ;p. Jakby nie mogli tego wieczorem zrobic.:)

veteran961.png

8a9c600bfd6c4df69ecd040.gif

e65039f3c3ca42118c087e6c27150d6a.0.gif