Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vol. 2 Road to Gold with Morgana!

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontynuacja poprzedniego tematu " Z Silvera do ... ? " Tym razem mam zamiar uciec z tego bagna Morganą na supportcie grając przeważnie w nocy i duo, wtedy podwójna szansa na wygraną. Wstawię kilka ss, lecz nie mam wszystkich, bo nie robiłem. Enjoy. 

Morganą wygrałem sobie 4 gry i uzyskałem promo do Silvera III. 

W tym meczu Ziggs płakał i flejmił mnie za niezbanowanie Fizza, a zaorał go potem jak rybkę. 

dsw30v.jpg

r5wwa5.jpg

du0eim.jpg

gz40d8.jpg

2x quadra Jinx, penta uciekła, choć była blisko.

xja77o.jpg

Ranked zaorany Ziggsem.

x7nbp9.jpg

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kolejny udany meczyk. Ludzie w kilku meczach pytali mi się, czy ja gram smurfa na tym koncie, aż sam w to nie wierzyłem. 

420411409332359968565.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Widzę że jesteś naprawdę dobry :)Obyś doszedł do golda i jeszcze wyżej :D Jak chcesz duo w lolu nick:Darkstron gram głównie adc a z Morganą wygranie lini to bułka z masłem xDD

Opublikowano

Widzę że jesteś naprawdę dobry :)Obyś doszedł do golda i jeszcze wyżej :D Jak chcesz duo w lolu nick:Darkstron gram głównie adc a z Morganą wygranie lini to bułka z masłem xDD

Morganą i Jinx zamierzam wychodzić, aczkolwiek jeśli się nie uda Jinx, to tylko supportem :) Ludzie pisali, że mnie kochają, a przecież to tylko gra xD Pewnie zagramy :P 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...