Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna..

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kilka dni temu wszedłem do platyny.
Ogolnie staram sie wejsc wyzej zeby grac na jak najwyzszym poziomie i zeby gra sprawiala mi jak najwiecej przyjemnosci, a nie nerwow.
Przez te kilka dni, normalnych fajnych zacietych meczy mialem moze z 5, z 30-40 zagranych.

to jest chore, w platynie jest poziom o wiele gorszy niz w goldzie.

Obecnie jestem w platynie 4, 3 razy juz przegralem promo do plat3

tu nikt sie nie stara, co 2 osoba trolluje, wszyscy poddają sie po 5 minutach gry tylko dlatego ze raz padli czy tracą 5 csów.

ap caitlyn, gankplank na topie, full dmg alistar na topie czy teemo to tutaj normalne picki. ktoś powie ze to normalne postacie ale badzmy szczerzy....
Jak uzyteczny dla teamu jest teemo a jak przykladowo renekton, maokai, czy chociazby trundle.

Nikt nie dba o objectivy, nikt nie kupuje wardów, nikt nie wie co to peel, kite etc.

Nikt nawet nie mysli o team compach, poprostu pickuje co mu sie podoba.

Myslalem ze platyna to juz wysoki poziom, a czuje sie jak w brązie.

Co wy sadzicie o platynie?
no i czy wyzej, przykladowo platyna 1-2 czy diament 5-4, jest wyzszy poziom czy dalej sodoma ?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Platyna to czysty kał spływający prosto na twoją twarz. Ja w 2 dni dostalem sie z platyny 5 do platyny 2 i... siedzie w 4. W platyny 5-4 dostajesz wyboostowane platyny 5. W platynie 1-2 dostajesz wyboostowane brązy 5. To w tym sławetnym miejscu pierwszy raz widzialem ap nasus top/ap zed mid/ap gnar. Ogólnie dostanie sie do diamentu to mordega. Ale moze nam sie uda.

Opublikowano

Wbiłem platynę V ,dwa tygodnie temu.Ludzie są słabi przyznam,ale da się ich wyccarować,bo już mam serie do platyny 2 i już w tej serii 1 win.Nie widzę problemów,jak się umie grać to się wyjdzie wyżej.Jak nie to się siedzi na d***e w tym sezonie i w tej dywizji,wyjdziesz w następnym ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jak się wyraził kolega "platyna to kał". Niestety ale to prawda :3 Wiele zależy od szczęścia... Byłem w plat 2 98lp i dostałem lost strike i powolutku spadłem do plat 5. Siedziałem tam z 5 miechów bo jeszcze przerwę od lol'a miałem. Pięć dni temu duoQ z plat 5 do plat 3 wbiłem i przed promo zaczął się problem. Win-lost-win-lost-win-lost. Byłem niemal w promo 96 lp, a tu znowu nieszczęście, a to jax 13/1 u przeciwników, a to bot wyjdzie po jednej śmierci, a to ktoś kogoś zflamuje i się obrazi. Takie życie :| Raz się wygrywa, a raz przegrywa. No i jeszcze ludzie w platynie nie mają mózgu ^_^ Gdy jest 100% szansa na skończenie gry to pewne osobniki wolą sobie pofarmić, niż skończyć grę. Szczęście i tyle :> Raz trafisz na nobów u siebie, raz u przeciwników , a raz na wyrównany mecz <3

Opublikowano

Siedzę w plat 5 z 85LP i bez wahanie powiem Wam, że poziom nie różni się od golda. Jeżeli w danej lidze/dywizji jest dużo feederów/trolli itp. to działa to na Waszą korzyść, pomyślcie! ;)

Opublikowano

Ale pomyśl to nie działa tylko w jedną stronę że tylko ty masz trolli enemy team też pewnie ich mają przez to łatwiej wyjść ;) 

minionek_5956.png

Opublikowano

Nic nowego nie odkryłeś, żeby wyjść z platyny trzeba mieć trochę szczęścia bo tutaj siedzą same wyboostowane gówna i raki. 

Opublikowano

rakow w ch*j jest tam boostowane kurw*y tez ale najgorsze co jest to ze nikt ciebie sie nie słucha piszesz to goscia zeby nie brał teemo na suppa to ci wezmie piszesz w next meczu zeby nie bral zieleana na suppa to ci wezmie a najlepsze jest to ze riot twierdzi ze ma dobry system ligowy a tak naprawde to c***a prawda w 1 dzień wygrywasz 10 a w next przegrywasz 50 

Opublikowano

rakow w ch*j jest tam boostowane kurw*y tez ale najgorsze co jest to ze nikt ciebie sie nie słucha piszesz to goscia zeby nie brał teemo na suppa to ci wezmie piszesz w next meczu zeby nie bral zieleana na suppa to ci wezmie a najlepsze jest to ze riot twierdzi ze ma dobry system ligowy a tak naprawde to c***a prawda w 1 dzień wygrywasz 10 a w next przegrywasz 50 

No cześc tristana, tutaj vayne na bolu xddd

Nie uzywam bola tylko l# xD

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...