Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zowy Upload (Event W Wr )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guess wroga

Zamieszczone przez Rock Team War Game | 01.04.2010

Uwaga żołnierzy,

Jesteśmy podekscytowani ogłosić nowy, rewolucyjny system gry War Rock. Nowy "Guess wroga" system zapewnia, że umiejętności nie jest już elementem War Rock. Stworzyliśmy zmian w Jindo silnika w celu zapewnienia klatek są zablokowane na 11 klatek na sekundę. Ta zmiana zapewnia, że gracze nie będą w stanie dokładnie powiedzieć, gdzie są inni gracze. Oznacza to, że tylko dlatego, że może być wyświetlany gracz w pewnym miejscu, mogą już zmienił. Dodaje on doskonałym "walnięcie-a-mol" uczucie do gry.

Kolejną poważną zmianą związane z "Your Guess Foe" system jest zmiana z Peer-to-Peer to Peer-to-Server. To długo oczekiwane zmiany powinny być wielkim dobrodziejstwem dla graczy. Po naszej wstępne testy musimy sprawdzić, czy nowy Peer-to-Server system spowoduje średni ping do 1500 dla wszystkich graczy. Mamy nadzieję, że nowa "Guess wroga" system w połączeniu z Peer-to-Server lagi spowolni tempo gry niemal do zatrzymania, doświadczonych weteranów stawianie na równi z n00bs.

Jesteśmy bardzo podekscytowani tą zmianą i nadzieję, że są też!

Źródło wzięte i przetłumaczone z : http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=News&newsID=1225

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

To już było jeszcze przetłumaczyłeś gorzej niż translator....Ten news to żart na prima aprilis.

Mod zamknij temat, nie potrzebny spam.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

Guess wroga

Zamieszczone przez Rock Team War Game | 01.04.2010

Uwaga żołnierzy,

Jesteśmy podekscytowani ogłosić nowy, rewolucyjny system gry War Rock. Nowy "Guess wroga" system zapewnia, że umiejętności nie jest już elementem War Rock. Stworzyliśmy zmian w Jindo silnika w celu zapewnienia klatek są zablokowane na 11 klatek na sekundę. Ta zmiana zapewnia, że gracze nie będą w stanie dokładnie powiedzieć, gdzie są inni gracze. Oznacza to, że tylko dlatego, że może być wyświetlany gracz w pewnym miejscu, mogą już zmienił. Dodaje on doskonałym "walnięcie-a-mol" uczucie do gry.

Kolejną poważną zmianą związane z "Your Guess Foe" system jest zmiana z Peer-to-Peer to Peer-to-Server. To długo oczekiwane zmiany powinny być wielkim dobrodziejstwem dla graczy. Po naszej wstępne testy musimy sprawdzić, czy nowy Peer-to-Server system spowoduje średni ping do 1500 dla wszystkich graczy. Mamy nadzieję, że nowa "Guess wroga" system w połączeniu z Peer-to-Server lagi spowolni tempo gry niemal do zatrzymania, doświadczonych weteranów stawianie na równi z n00bs.

Jesteśmy bardzo podekscytowani tą zmianą i nadzieję, że są też!

Źródło wzięte i przetłumaczone z : http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=News&newsID=1225

a wr kiedy bedzie on? bo mam warrock Updater i mi sie chce sie zaladowac Game Start

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

to nie wiem myślałem że to jest ten up ..

co co teraz ..

aha nie ja tłumaczyłem tylko translate.google.pl]

odrazu do kosza to jak

wszyscy tak mówią ..

1354406725-U90533.png

created by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...