Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO Blade & Soul EU

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !

Chciałem zaprosić zainteresowanych do wspólnej gry w Blade & Soul.

Niektórzy powinni być zainteresowani choćby dla takich widoków, a zapewniam że w grze jest ich więcej ^^

74456140918520159070.jpg

Poniżej zamieszczam link z gameplay`em gry.

https://www.youtube.com/watch?v=EtA1jSreK84

Grę można pobrać ze strony

xxx

Niestety strona jest w języku rosyjskim ale myślę, że każdy sobie bez problemu poradzi z rejestracją oraz pobraniem gry.

Jako, że jest to server rosyjski sama gra też jest w języku rosyjskim, ale bez obaw ;)

Niżej podaje link do pakietu z językiem angielskim

http://forum.playbns.com/showthread.php?p=194779#post194779

UWAGA !

Program należy uruchomić po uprzednim zainstalowaniu I PATCHOWANIU gry, następnie wypakować do katalogu z zainstalowaną grą.

Dla zainteresowanych podaję też link do polskiej strony z informacjami na temat gry, postaci czy też ścieżki rozwoju postaci, a mamy naprawdę ogrom możliwości.

http://blade-and-soul.pl/viewpage.php?page_id=8

(strona nieco mizernie ogarnięta, ale to już nie moja wina. Ważne, że można się co nieco dowiedzieć)

W razie jakichkolwiek pytań, proszę niezwłocznie o kontakt z osobą o nicku proZac

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra też  w języku Rus ?

W opisie podałem link do spolszczenia z językiem angielskim, żebyś nie musiał się wysilać i szukać samemu ^^

Opublikowano

W opisie podałem link do spolszczenia z językiem angielskim, żebyś nie musiał się wysilać i szukać samemu ^^

Przymierzałem się do zagrania w BNS bo każdy mi tak polecał z kolegów z innego forumka to zaraz pobiorę bo to kilka minutek.

Jest jakaś ekipa czy coś na grę?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam konto na rus ninja około 30 lvl ale ostatnio nie grałem. Co do ekipy to spotkałem jednego Polaka a grałem ze trzy dni ale intensywnie ;)

O serverach china nie posiadam informacji, watpie ze jest mozliwosc gry na chinskim servie dlatego podaje ruski ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ou, a masz jakąś ekipę, czy solo grasz ? ;) Bo ja dawno nie grałem ale konto chyba nadal mam ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa ;/ odpalam tą angielska łatke wszytko pieknie ładnie i dalej nic sie nie dzieje :/

Napisz coś więcej, może po prostu Twój komputer nie ogarnia tej gry ? 

Jeśli postąpiłeś wg instrukcji wszystko powinno działać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa ;/ odpalam tą angielska łatke wszytko pieknie ładnie i dalej nic sie nie dzieje :/

Prawdopodobnie firewall Ci ją blokuje. Wyłącz zaporę i powinno działczyć

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

19 Stycznia 2016 startują serwery EU + NA więc cóż sporo polaków tam będzie z tego co wiem,na China/Ruskim nie opłaca się zbytnio grać bo po prostu gra tam jest nudna,przynajmniej dla mnie ... no ale każdy myśli inaczej. :) Polecam poczekać na oficjalną wersje EU. ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...