Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Początki- pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę zacząć przygodę z BoLem . Na oglądałem się różnych poradników itp i pobrałem BoLa, ale gdy chce go włączyć wyskakuje error "Failed to download ". Co robić ? Pomocy.
~~ Nigdy wcześniej nie odpalałem BoLa . 
~~ Widzialem porade zeby z folderu roaming usunac w folderze BoL jakiś plik ale niestety takiego folderu jak BoL w roaming nie mam .
~~ Odpalałem już jako administrator i dalej to samo.

Opublikowano

Serio ... te pliki z łatki masz wrzucić do folderu z bolem ... pobierz jeszcze sobie brain.lua joł

graphic.png

Opublikowano

No sorry że jestem tak nie kumaty ale nigdy nie mialem do czynienia z czymś takim jak BoL .. :/ . Dobra ! Udało mi się włączyć okiengo z menu bola . Czy jest to jakaś różnica jak włączasz bola przed uruchomieniem Lola albo po jego uruchomieniu ?  Skąd mam pobrać to brain.lua i co to jest?

Opublikowano

No sorry że jestem tak nie kumaty ale nigdy nie mialem do czynienia z czymś takim jak BoL .. :/ . Dobra ! Udało mi się włączyć okiengo z menu bola . Czy jest to jakaś różnica jak włączasz bola przed uruchomieniem Lola albo po jego uruchomieniu ?  Skąd mam pobrać to brain.lua i co to jest?

To jest Forma wyzwiska/poniżenia/Obrazy "Brain.lua" - Ma za zadanie obrazić daną osobę ponieważ nie używa Mózgu "Brain", tylko leci bezmyślnie na spacji.

Z poważaniem 

Marcel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...