Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AP Nidalee MID (Hejt D1)

RadiHappySilver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ap w late na kocie robi dużo, a ad ma tylko dobre early.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

ap w late na kocie robi dużo, a ad ma tylko dobre early.

ad znacznie lepiej spilt pushuje, nadal ciezko ja pokonac 1v1 

to zalezy od stylu gry, imo na midzie niegrywalna

­

Opublikowano

Dobra, zmniejszony HitBox. Zapomniałem napisać że używam Beauty and The Beast ;3

Jakie staty na koniec? Ogólnie nidka pod ap jest epic nadal, ale ludzie usłyszeli słowo nerf q i przestali nią grać pod ap.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

nidalee ap opierala sie na dzidach i dobijaniu z kota, teraz po nerfie dzidy nida ap jest juz slabsza i lepiej nią isc na topa pod ad.

Opublikowano

Ja osobiście polecam startować z trinity na topie. Jedni ogólnie wolą AP, drudzy AD. Imo pod ad jest teraz lepsza, niż AP, bo kiedyś to pod AP miała ładny dmg z Q. Na midzie nie polecam, są lepsze picki.

Opublikowano

ja dalej gram jako ap i bardzo ladnie postac sie sprawuje, dzida, doskok Q i E ewentualnie podpalenie i przeciwnik pada

tak jest zazwyczaj na lini od 3 do 6 lv potem juz zaczyna sie chaos bo wiecej gankuje jak widzi co sie dzieje ale jako postac bardzo dobra pod ap

Opublikowano

Czemu zostales zwyzywany? Bo jest do dupy. Zmniejszony hit box sprawia, ze strasznie trudno trafic z dzidy do tego ma wiekszy cd. W early nie zgnoisz przeciwnika na linii bo zazwyczaj jest to taka orianna ktora sobie spokojnie farmi, a w late jestes niczym bo wbicie sie w formie kota oznacza smierc, w team figcie rzucisz 3-4 dzidy i pewnie nie trafisz bo musialbys grac na cebule zeby tak latwo teraz trafic.

Za to ad na topie tez sie nie wbije w tfie bo taka ma juz mechanike ta nasza kotka, ale za to w early tak zgnoisz przeciwnika  ze i tak zrobisz wiecej od niego w lejce

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...