Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający I Dosc Prosty Bot Do L2 Epiloque

petermdc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec potrzebuje dzialajacego i dosc prostego bota pod l2 epiloqe . Szukam juz z 2 tygodnie i niemoge znalesc zadnego dzialajacego . A i jak by mozna jescze bylo to jakis maly poradnik do niego :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja nie wiem poco takim noob'om bot'y do L2 !! jak Ci się nudzi to idź se na High Rate a nie szukasz bot'ow do L2...(cheat'ów do L2 nie ma i nie będzie !!)

żal mi takich ludzi -.-' nie umieją sami grać tylko bocą non stop -.-'

Opublikowano

mnie denerwuje to ze czlowiek zaczyna grac i pierwsze co robi to szuka botow to gry ( to jaka to jest gra jak zaczyna sie od bota a nie samemu expi?????????)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No wiece... MPC to znaczenie " MultiPlayersCheats" to w takim razie gdzie on ma prosić o te cheaty ? Ale zresztą jakby nie patrzeć, no boty do l2 po cholere? xD

Nie grałem w te grę za długo ze względu że nie miałem żadnych znajomych którzy pomogli by mi expić etc. ale przyjemnie mi się grało bez żadnych cheatów zresztą z tego co słyszałem bardzo ciężko znaleźć coś ciekawego do L2 także na twoim miejsu pomęczył bym się normalnie a nie tracił czas na szukanie botów :D.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...