Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile botów do dropienia metków można odpalić na 1 komputerze w kamer modzie?

wolkereczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pewien problem polegajacy na tym ze kamer mod mi dzis swirowal :

Zrobilem dzis 2 konta z 15 lvlem do dropienia metkow 5- 20 lvl w m1 po 1 na kazde CH

Zalogowalem sie na konta , w 1 launcherze i w 2 , gdy to zrobilem odpalilem szukanie metkow , wszystko sprawdzilem czy lazi dobrze po mapie itd , wiec zostawilem tak wlaczony komputer z odpalonymi 2 kamermodami na 4 godziny , gdy przyszedlem po tych 4 godzinach sprawdzic drop ( oczywiscie wlaczylem auto pick up ) nie bylo ani 1 nowego itemka ( czy to jakies smieci ktore wypadaja z mobkow typu zloty dzwon i jakies inne ) ani jednego KU . Te 2 launchery zminimalizowalem tak zeby byl widoczny pulpit bo gdy na 1 wchodzilem strasznie lagowalo i wywalalo te 2 konta z serwera . Czy jest na to jakies rozwiazenie bo nie wierze ze nie dropnal ani 1 ku przez te 4 godziny ani 1 bot ani 2

Opublikowano

Siema , mam pewien problem polegajacy na tym ze kamer mod mi dzis swirowal :

Zrobilem dzis 2 konta z 15 lvlem do dropienia metkow 5- 20 lvl w m1 po 1 na kazde CH

Zalogowalem sie na konta , w 1 launcherze i w 2 , gdy to zrobilem odpalilem szukanie metkow , wszystko sprawdzilem czy lazi dobrze po mapie itd , wiec zostawilem tak wlaczony komputer z odpalonymi 2 kamermodami na 4 godziny , gdy przyszedlem po tych 4 godzinach sprawdzic drop ( oczywiscie wlaczylem auto pick up ) nie bylo ani 1 nowego itemka ( czy to jakies smieci ktore wypadaja z mobkow typu zloty dzwon i jakies inne ) ani jednego KU . Te 2 launchery zminimalizowalem tak zeby byl widoczny pulpit bo gdy na 1 wchodzilem strasznie lagowalo i wywalalo te 2 konta z serwera . Czy jest na to jakies rozwiazenie bo nie wierze ze nie dropnal ani 1 ku przez te 4 godziny ani 1 bot ani 2

Moze byc tak, dlatego, ze zminimalizowales 2x clienta i po zminimalizowaniu client sie zamrozil ( jesli client sie zamrozi to postac w grze bedzie stala w 1 miejscu bo client nie odpowiada ) a jesli przywrociles do normalnego okna client zaczal odpowiadac.

Jaki masz sprzet? Moze zle skonfigurowales pick up'a?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

win 7 64 bit

2 gb ram

amd athlon II X2 255 3.10 ghz - procek

radeon hd 5450 - karta graficzna

zminimalizowalem to bo mi lagowalo strasznie i wywalalo z serwa

nwm jak ustawic ten pick up poprawnie tzn , ustawilem jakos ale nwm czy dobrze choc mysle raczej ze dobrze zeby mi wylapywalo KU , szerokie miecze ( potrzebuje na dropka na besty ) i gizme ( to samo co szerokie ) a zeby nei wylapywalo smieci jakis

Pozatym on nie stal raczej w miejscu bo co jakis czas patrzylem widac bylo ze chodzi , ale chyba przez ten czas nie bil metkow albo nei zbieral dropu :< c**j wie czy wogole chodzil sam nwm zreszta ten kamer jest niedopracowany

Opublikowano

U mnie przy zminimalizowaniu tez nie zbierał. Client się zamraża i tyle. 

Da sie to jakos naprawic ? bo jak nei minimalizuje to sa lagi a po niecalej minucie wywala mnei z metka na 1 i na 2 bocie

Opublikowano

Up : Ale co ja mam zrobic jak mi sie metin pod wplywem lagow wylacza a na 1 koncie bocic to malo efektowne , chcialem zrobic na poczatku 12 botow a tu 2 nie dzialaja ... moze trzeba cos ustawic w kamer modzie  ? jakis atakuj z daleka czy cos i potem dopiero zminimalizowac pomozcie ktos kto sie zna na klepaniu metkow na kamerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...