Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BungeeCord nie uruchamia się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Robię serwery i chce to wszystko połączyć. Serwery działają, ale bungeecord nie. Nawet go uruchomić się nie da by wygenerowały się pliki:

http://scr.hu/2cab/zpugg

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

zaktualizuj jave

gdy ja ostatnio na vpsie probowalrm to nie wszedlo, ale gdy zaktualizowalem to poszlo

Opublikowano

Jaka komenda ?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Te komendy mi nie działają...

MKfY45t.png

Opublikowano

apt-get update

apt-get upgrade

apt-get install

apt-get update

W takiej kolejnosci na debianie 7 wheezy

nie jestem pewiem czy apt-get upgrade trzeba ale daj

Opublikowano

Linux Debian amd64 ?

MKfY45t.png

Opublikowano

a i jeszcze jedno pytanie, czy BungeeCord łączy się też z craftbukkitem ? Ja wgrałem 2 spigoty...

MKfY45t.png

Opublikowano

Pomoże ktoś ? Ja tu serwer chce zrobić,,,

MKfY45t.png

Opublikowano

Ekipa Czeka...

Linux minecraft.waw.pl 2.6.32-042stab092.2 #1 SMP Tue Jul 8 10:35:55 MSK 2014 x8                                                                                                                                                             6_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

Taki system...

MKfY45t.png

Opublikowano

A wiesz, że  BungeeCord  działa tylko i wyłącznie nie spigocie? Jeżeli używasz bukkita to ci się raczej nie uda go wypakować ;) A jak wgrałeś 2 spigoty to po co ci aż tyle? Wywal craftbukkita i powinno być ok.

Opublikowano

@up, to to wiem... Ale jak zaktualizować ?

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...