Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić? XD

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ogolnie mam kilka pytan dotyczacych tf'ów na poziomie silver/gold. Napisze jeszcze, ze prosze aby wypowiadaly sie tutaj osoby z dywizją plat3 lub wyzej. Moze napisze dlaczego zadaje te pytania. Zadaje je dlatego ze nie wiem jak wykierowac caly tf fiorą i duzo razy przez to przegrywam.

1. Jak dobrze wejść w teamfight atakując z bliska będąć focusowanym, exhaustowanym? Gdzie sie ukryc, jak sie zachowywac?

2. Czy oplaca sie zabic apc/adc ktory stoi za swoja druzyna? ( zabic go i dednac, powiedzmy ze team sobie z reszta nie poradzi ale ta osoba ktora zabilem odgrywa najwieksza role)

3. Co robic majac w teamie ludzi focusujacych tego co maja blizej ( tanki, supp'y)?

4. Czy ktos podalby mi dobry build na fiore ( build pod tf'y... - wiem, glupio to brzmi ale w na koncu silvera trzeba miec taktyki :D)

5. Jak wchodzić Fiorą w tf? Tzn. jak uzywac skille i w kogo. 

Ogolnie to nie myslcie ze ja placze bo przegrywam czy cos, bo ja sie tylko pytam. 

Duzo pytan jest o fiorze ale staram się ją mainowac, gram 3 miesiace w LoL'a i nie lubie trudnych postaci, wole latwiejsze ( typu Fiora, Udyr, Ryze, kata)

To tyle. Jak ktoś mi pomożę to dam lapke :)

Opublikowano

Najlepiej nie brać udziału w TFach tylko powybijać APC / ADC gdy są solo.
A jeżeli już jest jakiś TF i nie da rady zabić enemy ADC/APC to wbijasz sie i ultujesz i to twoja robota.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

fiora to tak latwy smiec ze wbijasz w sam srodek fight odpalasz ulta i padasz to jest cala twoja robota pozdrawiam serdecznie 

Twoj nick jak i twoj wiek mowi sam za siebie.

Zglaszam za spam no i juz nie spamujcie takimi bezsensownymi komentarzami.

Opublikowano

1. Ogólnie na początku TF musisz stać z tyłu przy ADC, gdyż jesteś bardzo miękki. Dopiero później się wbijasz jak tanki pójdą przodem i zbiorą agro.

2. Tak, jak najszybciej wbijasz w ADC odpalasz all skille, ignite i na końcu ult, jak ADC padnie to flashujesz gdzieś daleko/w krzaki, czekać na CD i znów wbijasz na APC albo kogokolwiek

3.  Nie rozumiem pytanie :O

4. Build zależy od danej rozgrywki, ale na pewno kup Hydre

5. Już o to pytałeś.

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...