Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest za plugin?

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na niektórych serwerach zauważyłem że co jakiś czas pojawia się na czacie taki fajny bajer, mianowicie co jakiś określony czas pojawia się komunikat ''Za X sekund na ekranie pojawi się kod, przepisz go jako pierwszy, a dostaniesz nagrodę'' Po czym po przepisaniu przez jakiegoś użytkownika pisze ''Gracz o nicku X przepisał najszybciej kod i dostał nagrodę w postaci np.5 diamentów''.Moje pytanie brzmi, jaki to plugin?! Jeśli coś napisałem źle, lub dałem do złego działu, to przepraszam, ale to mój pierwszy post.

Opublikowano

Up to wes scripta zrob ten na pastibid kopiujesz i wklepjasz jako dowy dokument tekstowy (Plugins>scipt>scripts) z dopiskem .sk np. Konkurs.sk i wrzucasz to z pasti do.tego polderu co zrobiles

Opublikowano

@YeahBunny123 Oto co się dzieje po jego wgraniu na czacie...Ale się nie dziwię, bo to chyba na stary bukkit :( Za to jak próbowałem skryptów to

gdy wpisywałem dla testu /konkurs pojawiało się wszystko dobrze, tylko coś było zepsute ponieważ po przepisaniu dokładne kodu nic się nie pojawiało na czacie ani w moim ekwipunku, a jak chciałem ponownie go przepisać to wiadomość o treści ''W tej chwili nie trwa żaden konkurs''.

xD391061409233660802524.jpg

Opublikowano

@YeahBunny123 Oto co się dzieje po jego wgraniu na czacie...Ale się nie dziwię, bo to chyba na stary bukkit :( Za to jak próbowałem skryptów to

gdy wpisywałem dla testu /konkurs pojawiało się wszystko dobrze, tylko coś było zepsute ponieważ po przepisaniu dokładne kodu nic się nie pojawiało na czacie ani w moim ekwipunku, a jak chciałem ponownie go przepisać to wiadomość o treści ''W tej chwili nie trwa żaden konkurs''.

xD391061409233660802524.jpg

Jakiego masz CB?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...