Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 pytanka dotyczące serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez wakacje zrobiłem sobie przerwę od metina. Stąd moje pytania:

1.Czy administracja Ravia s2 planuje coś zrobić z lagami? Tj. mają jakieś plany czy tylko zaczekają aż się ilość graczy zmniejszy? (nie interesuje mnie, że ty masz nowszy sprzęt i nie masz lagów. Mam około 9 letni komputer, na którym nie mam nigdzie lagów poza Ravia s2)

2.Czy na PL'u (konkretnie na TBD) zaszły jakieś wielkie zmiany (mam namyśli ilość sklepów, botów, liczbę online oraz ceny)?

3.Wyszedł jakiś serwer (poza Ravia s2), który utrzymuje ciągle 1200+ online? (proszę mnie nie odsyłać do tematu dotyczącego gdzie grać, bo nie o to chodzi)

Opublikowano

1. Z tego co piszą na forum to lagi spowodowane są ilością graczy która z czasem się ustabilizuję. Więc na pewno to się poprawi w przeciągu tygodnia.

2. Tbd? zacząłem tam grę 2 dni temu no i dwa dni temu skończyłem ludzi mniej niż na NEGROSIE, ale botów więcej bo na negrosie ich praktycznie nie ma jeżeli chcesz zacząć gre na globalu to tylko negros.

3. Polecam Cradosmt2 ludzi online 1-1.3k serwer z półki medium/hard. POLECAM :)

Opublikowano

1. Chodzi ci o lagi sprzętowe czy o takie lagi jak ataki DDoS? Jeśli sprzętowe to spróbuj zmienić grafike z GPU na CPU lub odwrotnie. 

2. Tak jak UP też bym Ci bardziej poleciał Negros.

3. AscarialCradosPangeaYT2VirtualMT2, teraz wychodzi 4249129412 serwerów w większości to syf ;) 

Opublikowano

1. Lagi to pewnie z przeciazenia serwera ze zbyt duzo osob. Chyba ze sprzet Twoj cos nie tak.

2. Bez zmian, tylko wiecej botow i nawet duzo ludzi jest.

3.Tak jak Up'y. Polecilbym najbardziej Virtual.

Opublikowano

1. Przeciążony serwer, 3k ludzi jest.

2. Jest tak jak na początku. może trochę mniej ludzi. Nadal pełno botów.

3. Crados, Ascarial, niedługo Balmora s2

giphy.gif ­

Opublikowano

Dzięki bardzo, like poleciały ale tak od siebie dodam, że pytałem o nowe serwer więc nie piszcie Virtuala, Balmory i Ascarial ;) dodatkowo boty na PL'u to dla mnie coś dobrego, bo przynajmniej wiem na którym serwerze mogę postawić bota ;)

Opublikowano

Przez wakacje zrobiłem sobie przerwę od metina. Stąd moje pytania:

1.Czy administracja Ravia s2 planuje coś zrobić z lagami? Tj. mają jakieś plany czy tylko zaczekają aż się ilość graczy zmniejszy? (nie interesuje mnie, że ty masz nowszy sprzęt i nie masz lagów. Mam około 9 letni komputer, na którym nie mam nigdzie lagów poza Ravia s2)

2.Czy na PL'u (konkretnie na TBD) zaszły jakieś wielkie zmiany (mam namyśli ilość sklepów, botów, liczbę online oraz ceny)?

3.Wyszedł jakiś serwer (poza Ravia s2), który utrzymuje ciągle 1200+ online? (proszę mnie nie odsyłać do tematu dotyczącego gdzie grać, bo nie o to chodzi)

1. Lagi są od serwera, popatrz ile jest graczy o 15:00 .. Każdy ma laga w tym samym czasie i każdy na to narzeka :)

2. Od groma sklepów, masa botów, dużo online i "niskie" ceny. Polecam na Samosie posiedzieć.

3. Hmmm... Pełno jest takich serwerów, Ascarial... Polecam zajrzeć do Publikacji serwerów :)

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Co do pytania 1, nie dziw się, że lagi, bo mega dużo ludu jest, ale spokojnie przyjdzie szkoła to ilość graczy zejdzie do normy. 3. Polecam PangeaYT2 masa ludu, ale dużo botów.

Opublikowano

Dzięki bardzo, like poleciały ale tak od siebie dodam, że pytałem o nowe serwer więc nie piszcie Virtuala, Balmory i Ascarial ;) dodatkowo boty na PL'u to dla mnie coś dobrego, bo przynajmniej wiem na którym serwerze mogę postawić bota ;)

chodzi o Balmore s2, która jeszcze nie wyszła, ale na pewno pełno ludu będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...