Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Demilus

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki działa

Procesor :AMD Athlon X2 2.20GHz                                   Płyta główna : Gigabyte ga-m57sli-s4                           Karta graficzna : NVIDIA GeForce GT220 512mb                        Zasilacz : Forton 350W                                  Ram : 2x512mb samsung 2x512mb hyundai                                 Dysk : Sata II 80GB

Opublikowano

Będzie dodane jakieś obejście ? :) Czy samemu trzeba kombinować ?

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nie potrzeba obejścia. Klikacie na index prawym >> "Tylko do odczytu". W auto patcherze będzie wyskakiwać błąd, a wy macie 2 sek na kliknięcie uruchom grę :D

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Nie potrzeba obejścia. Klikacie na index prawym >> "Tylko do odczytu". W auto patcherze będzie wyskakiwać błąd, a wy macie 2 sek na kliknięcie uruchom grę :D

Klikłem tylko do odczytu, ale nie wyskakiwał mi żaden błąd w patcherze. :(

@ok, już mam bo najpierw "zpaczowałem" Clienta a potem włączyłem tylko do odczytu "Gupi Ja".

Opublikowano

Uruchomiłem patcher , następnie wrzuciłem WH i Index do pack , Nastepnie zaś odpaliłem patcher , I wybrałem postać Szaman M i Szamanka K

Nie działa na nich WH :)

@Edit a może coś źle robie? Jak tak to czy mógłby ktoś podpowiedzieć? Nagrodze oczywiście.

Opublikowano

jak chcecie obejscie to zmiencie nazwe metin2client.bin na metin2client.exe i przez to odpalajcie

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Powiem wam tylko, że jajco, a nie zabezpieczyli. Zróbcie tak, jak napisałem...

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...