Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z Sacredem

thekamil3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem sobie dzisiaj moja gre z dziecinstwa - Sacred Gold Edition z dodatkiem podziemia. Zaistalowałem wszystko spoko, nastepnie wlaczam skrót z gra i wyskakuje mi program protect ( jest to chyba jakis program od zabezpieczen) na poczatku pisalo ze nie moge odtworzyc bo nie mam uprawien admina ale potem uruchomilem jako administrator, no i git pisze ze cos tam (nie wiem co) sie zainstalowalo poprawnie ale jeszcze trzeba uruchomic kompa ponownie i czy chce to zrobic, daje tak, Zaczeło sie wlaczac jakos inaczej i potem nie wyskoczyl mi pulpit tylko jakis program i sprawdal pliki i naprawiał w razie wu. Potem wszystko git mam pulpit ale nie moge grac w gre :( . Co to może byc? Dodam jeszcze ze mam Wondows 7 a w wymaganiach pisze ze wymagany jest Windows XP

Opublikowano

z twojego opisu wnioskuję, że masz pirata. Tego typu zachowanie komputera w przypadku sacreda zostało już opisane na stronach poświęconych grom komputerowym. Najprościej kup oryginała - cena około 19,99 zł, ale niewykluczone, że taniej kupisz. Jak się upierasz przy piracie to niestety musisz ściągać cracki i testować czy gra ci pójdzie czy nie. Pamiętaj, że nie każdy crack jest tylko crackiem. Niektóre mają gratis wirusy.

2578414097609271244156.png

War... War never changes...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...