Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McHesser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1339084770-U85227.png

Nazwa serwera: NGHO
Adres serwera: 25.217.1.31
Hasło do Hamachi: 123
Sieci: Hamachi NGHO1
Hamachi NGHO2
Hamachi NGHO3
Hamachi NGHO4
Administratorzy: Raltowiec + Wroy
Wersja serwera: 1.2.4.1
Opis: NGHO
Serwer survival Polski serwer Hamachi :)

Uwagi: T-Shock Juz jest!

Regulamin: Regulamin na spawnie pod komenda /rules

Opublikowano

Nie pisz jednego posta pod drugim bo to spam. Jest opcja edytuj. Nie zagram na serwerze bo co to za przyjemnosc grac na czitach?xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@McHesser

Co znaczy, że serwer jest cheaterski? Jest komenda give, czy można mieć cheaterskie itemy, czy co?

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Nie pisz jednego posta pod drugim bo to spam. Jest opcja edytuj. Nie zagram na serwerze bo co to za przyjemnosc grac na czitach? xD

Niby czemu nie zagrac na serwerze na cheatach poniewasz jest to slabe? dla ciebie?
Opublikowano

Co to za przyjemnosc? Sama nuda jak masz wszystko najlepsze itp. O to chodzi ze zdobywasz powoli wszystko i masz fun a nie wszystko na tacy. Nie pisz posta pod postem bo to spam. Ja osobiscie nie wejde ze wzgledu ze hamachi i czity;x

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Co to za przyjemnosc? Sama nuda jak masz wszystko najlepsze itp. O to chodzi ze zdobywasz powoli wszystko i masz fun a nie wszystko na tacy. Nie pisz posta pod postem bo to spam. Ja osobiscie nie wejde ze wzgledu ze hamachi i czity;x

Hmmm zaciekawiles mnie twoim postem Chyba cheatow nie bedzie jak sie wiecej ludzi zglosilo do mnie to mowili aby ich nie bylo wiec nie

bedzie kto wbije z nimi to bedzie ban Dziekuje ci za twoja odpowiedz ;) Ogolnie jest juz T-Shock :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...