Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością Chrome

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem dziś nową wersje Google chrome i mam w niej problem z rozdzielczoscią. Tak to wygląda: Untitled.png

Znalazlem że trzeba zmienic opcje w kompatybilnosci ale mam zablokowane tam wszystkie ustawienia

Opublikowano

Nie obrazek jest dobry. Wszystko było dobrze w poprzedniej wersji. Tutaj lepiej widać problem658001409154804563933.png

dla porownania515.png

Opublikowano

To bedzie mi tylko powiekszać, a nie usunie tego problem

Sciągnąłem wersje x64 bo http://www.chip.pl/news/internet-i-sieci/przegladarki-internetowe/2014/08/64-bitowy-google-chrome-doczekal-sie-stabilnej-wersji

I moj problem idealnie opisuje ten komentarz

Zainstalowałem i muszę powiedzieć ze jestem załamany. Chrome otwiera się tak jakby w innej rozdzielczości niż moja na komputerze. Wszystko jest brzydko przeskalowane, pasek adresu i zakładki. Dziwnie to wszystko wygląda. Nie mówię tutaj o wyświetlanych stronach ale o samym interfejsie chroma, wszystko jest dziwnie "powiększone". Pasek zakładaek jaiś taki duży ikony na nim też, że aż pixeloze widać, pasek adresu jakby miał z 150% pierwotnego rozmiaru i pasek kart wygląda tak samo. Tragedia...

kto z was instalował jeszcze wersje x64?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...