Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wyjaśnienie czy to koniec ery bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zanim zaczniecie sobie truć głowę czy to koniec ery bola polecam wejść na główną stronę i poczytać shoutboxa przed chwilą admin napisał że walczy z tym auto nagrywaniem z ramu były już 3 uppdate które nie działają , napisał że całą noc będą pracować nad tym nagrywaniem z ramu co zrobił riot więc prawdo podobnie okaże się jutro jak to będzie.

Moim zdaniem to nie będzie koniec bola bo wydaje mi się że riot po 2 latach walki nadal nie odnalazł właściwego sposobu 

Opublikowano

Ale że co bol nie będzie już działał czy chodzi o ten anti cheacik?

Dobrze że odpałałem na tym patchu tylko bola na smurfie :D

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Mi wyskoczyło że wykryło skrypt iAram.lua i kliknąłem OK żeby wyjść z lola ale wyskoczyło jeszcze jedno okienko i kliknąłem nie wysyłaj logów (jakoś tak) ciekawe czy bana dostane :) (na customie nic nie wyskoczyło dopiero na aramie tak )

(musiałem to wstawić sorry ;D)

CEwhSjQ.jpg

#JebacSygnatury

Opublikowano

Mi wyskoczyło że wykryło skrypt iAram.lua i kliknąłem OK żeby wyjść z lola ale wyskoczyło jeszcze jedno okienko i kliknąłem nie wysyłaj logów (jakoś tak) ciekawe czy bana dostane :) (na customie nic nie wyskoczyło dopiero na aramie tak )

Pewnie bugsplat.

Opublikowano

System monitorowania procesów jest w LoL'u od zawsze, a przynajmniej od 2011 roku, po prostu zaktualizowali teraz regulamin.
Osoby piszące, że po tym patchu są jakiekolwiek bany, powinni dostawać po banie za kłamstwo, ale modzi w tym dziale mają ostrą wyjebkę na wszystko naobkoło.

Opublikowano

bol dla free już działa i nie wywala bug splatu przy iAramie i evadee

Tak ale ezevade i Sac:R nie działają tzncz nie atakują championów.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...