Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję serwisu to dzielenia się muzyką

Defix24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wielu moich znajomych pyta się jakich piosenek słucham, lecz dla mnie zaczyna to być męczące bo ile razy można mówić za każdym razem jakie piosenki lubię i jakie słucham.

Więc wracając do tematu, poszukuję serwisu dzięki któremu będę mógł udostępnić muzykę z mojego komputera których słucham, zależy mi też na tym by była opcja taka że gdy komuś się spodoba utwór, ma możliwość pobrania, do własnego użytku. Proszę o odpowiedź jeśli ktoś zna taki serwis darmowy.

Opublikowano

vk - jeśli chodzi o muzykę, to to działa jak soundcloud tylko że tu nie ma czegoś takiego jak prawa autorskie... (czytaj jest wszystko, a jeśli czegoś nie ma to nie istnieje)

Opublikowano

Last.fm odpada, a soundcloud w sumie jest git, ale jest tylko udostępnianie na portalach społecznościowych jak facebook, a nie ma możliwości pobierania, zna ktoś jeszcze inne ?

Odchaczając pewną opcję na soundcloudzie masz możliwość udostępnienia utworu do pobrania przecież.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Może Spotify? Można udostępniać swoje playlisty.

Ale mi nie chodzi o udostepnie playlisty, gdyby mi tak na tym bardzo zależało bym miał to na dezeerter, mi chodzi o to żebym mógł udostępniać z komputera mp3 i żeby np podać koleżance link ona ma playliste utworów i może odsłuchać i pobrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...