Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto League of Legends DYW GOLD V za Doładowanie PSC 40 ZŁ !

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:Konto League of Legends
Metoda kontaktu:Priv, GG : 33724572, Skype : NooChybaaTyy
Opis rzeczy:Do zaoferowania mam konto w grze League of Legends świeżo wbity 30Lvl oraz rozegrane Placementy. Konto znajduje się w dywizji Gold V. Na kancie znajdują się : 3 Strony zapełnione Runami, 26 Bohaterów oraz 6 Skinów.

Oczekiwana/oferowana cena:Doładowanie PSC 40 ZŁ lub ZA KOD KTÓRY UMOŻLIWIA POBRANIE GRY FIFA 14 W SERWISIE ORIGIN EA ###!!!!
Zdjęcia/inne informacje

Konto ma mega Dobre MMR dzięki, którym bez problemowo powinno przerzucać o 2 DYWIZJĘ W GÓRĘ !!

Dywizja :

4361414091529891214706.png

MMR :

1331214091529891214706.png

Runy : 

9780714091529891214706.png

Bohaterowie :

4558614091529901214706.png

Skiny :

6848614091529901214706.png

Opublikowano

Chętnie kupie konto daje 50 zł PSC ;)

+ będę wszystko nagrywał podczas skype, aby w razie czego ubiegać się o bana dla ciebie jeżeli zostanę oszukany ;)

Opublikowano

Chętnie kupie konto daje 50 zł PSC ;)

+ będę wszystko nagrywał podczas skype, aby w razie czego ubiegać się o bana dla ciebie jeżeli zostanę oszukany ;)

Spoko możesz nagrywać sobie looz ; )

Opublikowano

Konto ma zrobione prawdopodobnie full reflinki ... czyż sie nie mylę ?

Temu Panu już podziękujemy ;) jak widać Totalna cebula ala cygański GIMBUS ma 3 darmowe skiny od Rio tu i żal mu pupcie ściska :D pisze w każdym temacie co ile jest warte, a tak na prawdę nie obrażając te konta są warte więcej niż cała twoja rodzina :D

Opublikowano

Czy konto ma zrobione full reflinki?

Rozumiem że wszyscy z reflinkami, to znajomi? Czy Wirtualne Boty?

Bo nie zamierzam bana wyłapać od razu przy zakupie, to jak wygląda sprawa? bo skoro tutaj ktoś twierdzi takie rzeczy to warto się też zainteresować czyż nie ?

Opublikowano

Chciałbym jakieś potwierdzenie, zanim coś kupie, wczoraj kupiłem od pewnego użytkownika forum konto na lolu turcji ;) wszystko jak leży od samego początku był szczery ze mną ;) Kupiłem i wszystko wiedziałem, a tutaj jak wygląda sprawa? chciałbym linka do streama, i jakieś potwierdzenie że reflink jest na streamie publikowany .

Serdecznie dzięki.

Opublikowano

Chciałbym jakieś potwierdzenie, zanim coś kupie, wczoraj kupiłem od pewnego użytkownika forum konto na lolu turcji ;) wszystko jak leży od samego początku był szczery ze mną ;) Kupiłem i wszystko wiedziałem, a tutaj jak wygląda sprawa? chciałbym linka do streama, i jakieś potwierdzenie że reflink jest na streamie publikowany .

Serdecznie dzięki.

Mam kilka kont znajomy wrzuci od czasu do czasu jakiś reflinki na czat to ktoś przeważnie zrobi jakiś reflinki.

PS : spokojnie bez obaw nie dostaniesz żadnego bana ani nic z tych rzeczy. ;-)

Opublikowano

Jeżeli, ktoś zarzuca reflink to musi wbić chyba 6-10 poziom żeby było naliczone w Referal frend 2.0, Także chcesz mi powiedzieć że ktoś podczas strema, klika w link robi konto i wbija 6 czy tam 10 level?

Chyba sobie żarty robisz kolego, Chce dowód że konto jest nieskazitelnie czyste, jeżeli nie dostanę dowodu, kupię od innej osoby 30lvl i tyle mi wystarczy.

Zapoznaj się dokładnie co napisałem, i wyciągnij z tego jakiś rezultat i pozytywy.

Do Usłyszenia. 

Opublikowano

Jeżeli, ktoś zarzuca reflink to musi wbić chyba 6-10 poziom żeby było naliczone w Referal frend 2.0, Także chcesz mi powiedzieć że ktoś podczas strema, klika w link robi konto i wbija 6 czy tam 10 level?

Chyba sobie żarty robisz kolego, Chce dowód że konto jest nieskazitelnie czyste, jeżeli nie dostanę dowodu, kupię od innej osoby 30lvl i tyle mi wystarczy.

Zapoznaj się dokładnie co napisałem, i wyciągnij z tego jakiś rezultat i pozytywy.

Do Usłyszenia. 

Nie to nie przecież nie będę się prosił. Elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...