Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grac?

MrSkunks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zagrac w ta ge jednak nasuwa sie kilka pytan

1 czy warto w to grac?

2 czy gra duzo ludzi?

3 jesli tak to na jakich serwerach? (obojetnie czy zwykle czy privy)

Opublikowano

1.Kiedyś ta gra miała dużo lepszy klimat teraz szkoda gadać .. zostały tylko wspomnienia lecz sprobówać możesz.
2.Tak
3.Jak chcesz potem sprzedać konto / mesos / itemy to najlepiej na serwerach globalnych ;)

- na GMS jest blokada dla nowych europejczykow więc jeżeli nie masz / nie zdobędziesz konta stworzonego przed blokadą to zacznij grać na Europe Maple Story , polaków masa więc bankowo jakiegoś spotkasz ;)

- ps: a , że to forum o hackach (przynajmniej za dawnych czasów tak było heh) to dodam , że jesteś w stanie nabić 150-180 lvl w tydzien na botach , easy... -.-

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz. Kupe czasu temu gralem na serverze SneckMS jednak kiedy server padl skonczyla sie rowniez moja przygoda z ta gra mysle ze fajnie bylo by powrocic do gry moze jeszcze dzis oblukam co i jak :D

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz. Kupe czasu temu gralem na serverze SneckMS jednak kiedy server padl skonczyla sie rowniez moja przygoda z ta gra mysle ze fajnie bylo by powrocic do gry moze jeszcze dzis oblukam co i jak :D

A to kolejny powód dla którego jednak watro się pomeczyć na globalnych serwerach ;)

Osobiścię preferuje taki styl w każdym MMORPG w które gram / grałem.

Miłej zabawy !

Opublikowano

Witam! Zaczalem sobie grac ma EU i pojawil sie problem z pewnamisja musze isc do mushroom forest i zdobyc alex gold watch ktory za chiny nie chce wyleciec. Jezeli to ma znaczenie dodam za mam 20lvl. Z gory dzieki za pomoc :)

PS jezeli sa bledy to sorki pisze z telefonu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.Kiedyś ta gra miała dużo lepszy klimat teraz szkoda gadać .. zostały tylko wspomnienia lecz sprobówać możesz.

2.Tak

3.Jak chcesz potem sprzedać konto / mesos / itemy to najlepiej na serwerach globalnych ;)

- na GMS jest blokada dla nowych europejczykow więc jeżeli nie masz / nie zdobędziesz konta stworzonego przed blokadą to zacznij grać na Europe Maple Story , polaków masa więc bankowo jakiegoś spotkasz ;)

- ps: a , że to forum o hackach (przynajmniej za dawnych czasów tak było heh) to dodam , że jesteś w stanie nabić 150-180 lvl w tydzien na botach , easy... -.-

Bez botów da się spokojnie wbić 150 w 5dni  :)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...